Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Össze tudnátok nekem rakni...

Össze tudnátok nekem rakni egy asztali gépet? (többi lent)

Figyelt kérdés

165 ezer Ft körül szeretnék max. összerakni egy számítógépet. Monitor, billentyűzet, és egér van, csak gép kell.

Amiket eddig néztem alkatrészeket:

Ház: Cooler Master K380

Tápegység: MS-Tech 950W Value MS-N950-VAL Rev. B (140mm ventilátorral)

Merevlemez: Toshiba 3TB 64MB 7200rpm SATA3

RAM: Kingston 16GB (2x8GB/csomag) DDR4 2133MHz

Ezek eddig nagyjából 62 000 Ft körül vannak szállítási költséggel.

Vélemények eddig ezekről? Jó az összeállítás?

Miből milyet ajánlotok még hozzá?

A válaszokat előre is köszönöm!

2016. jún. 20. 21:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Milyen játékokra?
2016. jún. 30. 20:28
 12/15 A kérdező kommentje:

#10-es, azzal kezdtem eleve, hogy 165 ezer Ft körül, csak jobban oda kellett volna figyelned!

#11-es, bár elsősorban régebbi játékok érdekelnek (például NFS MW 1, Carbon, CoD 2 Multi, Pokoli szomszédok), de igazából bármilyen játék érdekes lehet, egészen mostanáig, nem lehet tudni, szóval a pénzemért mindenképp a lehető legerősebb hardvert szeretném.

Közben itthon megtaláltam a régi gépem házát, amit könnyen fel is lehet használni, szóval a ház kilőve, a teljes összeg mehet a hardverre! (+ pár ezer Ft nem számít)

2016. júl. 1. 20:46
 13/15 anonim ***** válasza:
Azt nem értem,hogy ha a régi játékok érdekelnek,akkor minek ekkora gép? :D De gondolom,hogy vannak új játékok,amik téged is érdekelhetnek.
2016. júl. 2. 09:36
 14/15 anonim ***** válasza:
19%

[link]

Ezt tűnt a legjobb ötletnek!

2016. júl. 2. 09:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!