Mitől indul magától újra a gépem?
Figyelt kérdés
Már lassan másfél éve csinálja,szó szerint már mindent kicseréltem rajta csak nem egyszerre hanem fokozatosan alkatrészenként,amint volt pénzem,már gépházat is cseréltem,még mindig újraindul de úgy mint amikor áramingadozás van és hirtelen újraindul.2016. jún. 20. 20:44
1/3 A kérdező kommentje:
U.i:Viszont itthon nincs áramingadozás ezt csak példának írtam,már más háztartásba is elvittem a gépem ott is újraindult.Lehetséges hogy táp hiba?Az is lehetséges lenne hogy az előző táp után kifogtam megint egy hibásat?
Viszont ahogy cseréltem kifele a dolgokat úgy azokból tesómnak összeraktam egy gépet, az meg nem indul újra szóval már tényleg nem tudom hogy mi baja lehet..
2016. jún. 20. 20:46
3/3 A kérdező kommentje:
Igen
2016. jún. 24. 09:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!