Gamer laptop vásárlás, nem tudom melyik videókártya a jó?
Sziasztok.
150ezer ft értékig szeretnék egy (gamer) laptopot, nincs nagy igényem de ha egy gta V-t elvisz szépen, akkor már boldog lennék. Sajnos annyira nem értek hozzá, maximum alap dolgokat tudok, ezért kérném a segítségeteket.
amiket kinéztem:
Igen, ramból 8gb lenne ami megfelelne számomra, egy i3as procival (tudom nem a legjobb,de elvileg gta 5-öt elviszi) és ami fontos lenne :
Nvidia GeForce 920M 2GB - nVidia Geforce GT 840M - 2GB
nVidia Geforce GT 920M 2GB
mik a különbségek? melyik vidikártyák jobbak?
Tegyél még hozzá 100at és kapsz egy játékra alkalmas laptopot, ezekkel csak szenvedni lehet a rossz anyagminőségük és a túlmelegedés miatt, a Digiprime ráadásul nem ad rendes garanciát.
A ram-al ne foglalklozz, az könnyne cserélhető, a rossz minőségű, magától töredező burkolat nem.
840m- jobb
tudni fogsz azon a felbontáson ami a laptopnak van, gta v, skyrim szerű játékokkal low-on vagy kicsit jobbon játszani 30fps körül, van amikor magasabb grafikai beállításokkal is
a teljesítményről ennyit tudok
a repedező, kattogó burkolat az meg a velejárója, ha szerencséd van kifogsz egy jót, ha nem akkor nem, nekem nem volt és eléggé csúnyán nézett ki a 2. év végére a 120e-s samsung laptopom, HDD-je is elromlott, de a testvéremnek van egy 2x olyan régi, és azon meg semmi romlás nem látszott kívülről
persze + 100e sokat segítene, de ilyenkor sem kell elkeseredni, ha nincs
Kérdező, sajnos tényleg muszáj lesz ehhez még egy százast, de legalább egy ötvenest hozzácsapni, mert addig sajnos csak pénzkidobás laptopot játékra venni. A GTX 960M alatt a legtöbb mostani játék lowon, 30FPS környékén fog menni, és gondolom te azért szeretnél még az elkövetkezendő egy-két évben játszani játékokkal.
Én azt ajánlom, hogy vagy várjál még ezzel egy kicsit, vagy vegyél asztali gépet. Ennyi pénzből már egész normális asztali gépet tudsz venni, ami az elkövetkezendő 3 évben simán elég lesz.
ha játszani szeretnél akkor inkább hanyagold ezeket a laptopokat.
én ezt ajánlanám: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!