Tudom, hogyha windows 7 re frissíted a windows 10 et, mert nekem jogtiszta a win7 em, a termékkulcs a gépházon van, és ha ráfrissítem a windows 10 et, akkor ugye a win10 is aktiv marad, viszont az a bajom ezzel, hogy minden megmarad, és én friss windows 10 et szeretnék. Leszedtem a microsoft oldaláról a Media creaton Tool, ami felajánlja hogy ISO file-t készít a windows 10nek. Ha csinálok egy ISO filét,és kiírom lemezre, és úgy telepítem fel a windowsot, de nem frissítem, hanem 0- ról feltelepítem, kérni fogja a kódot, vagy ugyan úgy jogtiszta lesz?
Ha egyszer már át volt frissítve 7-ről 10-re és aktiválva is volt, akkor már egyből lehet tenni fel a megfelelő 10-es verziót és telepítés közben a sorozatszám beírását átlépni.Amint internethez ér a gép automatikusan aktiválni fogja magát.Én nemrég váltottam platformot a gépben.(Ez ugye alaplap cserével jár.)Az újra először 7-et raktam fel és median creatin tool-al átfrissítettem 10-re.És láss csodát aktiválta önmagát.Sőt a kivett alaplappal összedobtam egy a régi házamban a gépet.Egyből 10-et húztam rá mivel ahhoz a laphoz már volt kötve Windows 10.Amint kapott netet már aktiválta is magát eredetinek.(Igaz digitális jogosultságnak írja, de eredeti az a lényeg .
"A novemberi frissítést követően a Windows 10 1511-es verzióját már egyes Windows 7-es, Windows 8-as és Windows 8.1-es termékkulcsokkal is aktiválhatja. További információt e témakör A Windows 10 1511-es vagy újabb verziójának aktiválása Windows 7-es, Windows 8-as vagy Windows 8.1-es termékkulccsal című szakaszában talál."
Nem kell szórakozni a frissítéssel.
G.
2016. jún. 20. 13:01
13/14 anonim válasza:
Én sem frissítettem, hanem a Win8.1 termékkulcsával csináltam tiszta telepítést pendrive-ról. Gond nélkül aktiválta.
2016. jún. 20. 20:08
14/14 Toga Aty válasza:
A laptopról elég egy szép új win10-et telepíteni majd amikor kéri a kódot akkor a gépre ragasztott betű és számsort szépen bepötyögöd és máris aktvált szabályos win 10-ed van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!