Windows 10 ingyen, hogyan?
Sziasztok.
Tudom, hogyha windows 7 re frissíted a windows 10 et, mert nekem jogtiszta a win7 em, a termékkulcs a gépházon van, és ha ráfrissítem a windows 10 et, akkor ugye a win10 is aktiv marad, viszont az a bajom ezzel, hogy minden megmarad, és én friss windows 10 et szeretnék. Leszedtem a microsoft oldaláról a Media creaton Tool, ami felajánlja hogy ISO file-t készít a windows 10nek. Ha csinálok egy ISO filét,és kiírom lemezre, és úgy telepítem fel a windowsot, de nem frissítem, hanem 0- ról feltelepítem, kérni fogja a kódot, vagy ugyan úgy jogtiszta lesz?
Köszönöm.
Úgy nem lesz jogtiszta.
1. Frissíts
2. Telepítsd újra tisztán
Google --> TPB --> Windows 10
(mellesleg hányszor járt nálad a szoftver-rendőrség? :-))
Nem kell frissíteni sem, nemtudomhányadik buildtől a Win10 elfogadja a Win7 és 8/8.1 kulcsait is, arra kell csak ügyelni, hogy megfelelő verziót tegyél fel!
Tehát a "Ha csinálok egy ISO filét,és kiírom lemezre, és úgy telepítem fel a windowsot, de nem frissítem, hanem 0- ról feltelepítem, kérni fogja a kódot, vagy ugyan úgy jogtiszta lesz?" megoldás lesz a jó, amikor kéri, megadod neki a Win7 kulcsát és kész.
G.
A 7-es adott pontos választ. A win 7-et fel kell frissítened, ekkor a kulcsod bekerül a központi rendszerbe és hozzá lesz a win10 verzióhoz társítva.
Ezt követően az ISO fájl segítségével csináld meg a tiszta telepítést a kulcsoddal.
Ha nem így teszed meg, nem fogja felismerni az érvényes kulcsot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!