530Wattos tápegységhez milyen videókártyát használhatok max?
A mostani gépem
Gigabyte B85m-D3H alaplap
GTX 950 2 GB
Intel i3-4170
Kingston 2x4GB
Western Digital 1 TB EZEX
Thermaltake 530W Hamburg
Gondoltam egy kisebb újításon.
+2x4GB memória
+ valami jó erős videókari amit még a táp bírna
A procit nem cserélném. Hiába mondjátok, hogy nem hajtja ki a kártyát, erre még semmilyen bizonyítékot nem láttam!!!
Nem a processzor felel a kártya "kihajtásáért", minden alkalmazásnak, vagy játéknak vagy egy alapvető számítási követelménye (stratégiai játékoknál magasabb), amit el kell érni és a legtöbb grafikai beállításoktól független.
RX480 most jön ki 9 nap múlva, a 8GB változat is ~80 ezer lesz. Full HD ultra játékra annál jobbra nincs szükség.
A tápegység pedig a belsőtől függetlenül Sus'con-nal van megtömve, a védelem nem ideális, kicsit hangosabb, mint amit ebben az ársávban tapasztalhatunk. De a hiányosságok inkább a tápegységre nézve veszélyes, nem a számítógépre.
de sok helyen olvastam, hogy a proci is nagyon fontos. Youtube benchmarkoknál meg azt látom, hogy csak nagyon minimális különbséget lehet észlelni.
Inkább a jobb videókari a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!