Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Valahogy ezt a P4-et felturbóz...

Valahogy ezt a P4-et felturbózni 20k-ból?

Figyelt kérdés

Tudom,lehet 20-ból már jobbat is venni,de anyukám nem engedi. xd

CPU: Intel Pentium 4 1.8ghz

Ram: 1gb ddr2

VGA: Ati radeon x1550

Úgy gondoltam, X1550 helyébe egy Nvidia gt 9600, 1gb ram helyett meg cserélünk bele 3-at v 4-et, egy új tápot is teszünk bele, felhúzzuk a processzor órajelét. ez így jó lenne? Egy 775-ös alaplap használtan olyan 10k szóval :(

2016. jún. 19. 16:25
1 2
 11/16 MGéza ***** válasza:
43%
Körülnéztem picit és az igényeidnek megfelelő, új gépet próbáltam összerakni. Az jött ki, hogy 25 ezerért új, garis AM1-es félkonfig jönne ki, ami fényéveket verne a P4-es gépedre, még APU használata mellett is. Ház, táp, winyó maradhat, a többit meg pénzé teheted.
2016. jún. 19. 17:20
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

A gépház csúnya és ezért anyukád...

[link]

2016. jún. 19. 17:24
 13/16 anonim ***** válasza:

erre a gépre már nem érdemes fejleszteni "xd"

akkor inkább ne vegyetek semmit "xd"

amivel meg lehetne kicsit dobni, az egy ssd "xd"

de csak ha win7 vagy annál előbbi rendszert raksz rá "xd"

és az nem is lenne pénzkidobás, mert esetleges fejlesztésnél nem kell kidobni "xd"

"xd"

2016. jún. 19. 17:48
 14/16 MGéza ***** válasza:
Utolsó, az bizony igényfüggő hogy neki mi éri meg, lehet 10 évig fogja használni ha vesz másikat, hiszen most jól elvan egy kb 15 éves géppel... ("xd")
2016. jún. 19. 18:22
 15/16 anonim ***** válasza:

20ért már sokkal jobb gépet kapsz használtan, a mostani gépedre már ne költs egy fillért sem, mert semmivel semm lesz jobb:

[link]

Ha mégis csak a bővítés jöhet szóba, akkor nézd meg az alaplapot típusát Aida64el és ki tudod deríteni, hogy milyen processzorokat fogad.

A ddr2 ram már sokkal többe kerül, mint amennyit ér.

10kért használtan már lga 1151es alaplapot is kapsz, az lga 775 fejlesztése zsákutca.

Geforce 9600 gt szintén nem éri meg.

2016. jún. 19. 21:49
 16/16 MGéza ***** válasza:
100%

Procinak:

[link]

Lapnak:

[link]

Ramnak:

[link]

Szállítással együtt+felhasználva a régi cuccaidat 25 ezer körül lenne így. Teljesítmény a p4-hez képest: összehasonlíthatatlan.

2016. jún. 20. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!