1151 alaplap+ddr4 ram 2x4gb 30 ezerből?
Nem feltétlenül jobb, ez is bizonyítja, hogy nem értesz hozzá. Itt egy példa:
Asrock B150 Pro4S
Asrock Z170 Pro4S
Fizikailag ugyanaz a kettő, csatlakozók terén sincs jelentős eltérés csak kidobsz az egyikért 10 ezret az ablakon, ha SBA, SSDcaching, RAID és cpu OC támogatásra nincs szükséged. Csak hogy az első eszembe jutott példával éljek.
A személyeskedést visszautasítom, ha már egy felnőtthöz méltó vitát sem vagy képes lebonyolítani. És valószínűleg ez bizonyítja, hogy a sokadik válasz esetén sem sikerült még mindig megértened, hogy a drágább alaplap vagy a ram nem jobb, hanem több funkciója van. Ha nem vagy haladó felhasználó, akkor feleslegesen fizetsz többet. Nyilvánvalóan az sem érdekel, hogy egyetlen értelmes választ sem fogsz így kapni, mert valószínűleg hosszú idő óta az enyém volt az egyetlen.
Na de be is fejezem ezt a "vitát", vagy mondjuk úgy, hogy falnak beszéltem eddig. Törlöm is a kérdést, szia.
"És képzeld ez így van (persze nem minden esetben )" Na vajon mit irtam a zárójelbe?
"A személyeskedést visszautasítom, ha már egy felnőtthöz méltó vitát sem vagy képes lebonyolítani."
Az nyilván látszik hogyte egy igen nagy hipokritikanáci vagy.A "felnőtthöz méltó vitát" te egy össze tekert ujsággal csaptad le a 10 éves agyszinteddel!
"Nyilvánvalóan az sem érdekel, hogy egyetlen értelmes választ sem fogsz így kapni, mert valószínűleg hosszú idő óta az enyém volt az egyetlen."
Te csak kivánhatod hogy te normális választ adtál mert hogy az minden volt csak normális nem.És kössz szépen te roh@dék hogy le hüjézel mindenkit aki adott nekem választ, az egód az k@rva nagy de remélem a vesztedet okazza!
"Na de be is fejezem ezt a "vitát", vagy mondjuk úgy, hogy falnak beszéltem eddig." Tökéletesen leirtad hogy mijen érzés veled beszélgetni, gratulálok!:) Hát inkább jobblett volna ha a falnak beszélek mert akkor megkiméltem voltam magam az év idiótájátol.
Hát ezek után már énis törölni fogom. Csak remélem legközelebb nem vesztegeted az időmet !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!