Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » 74ezert ft ből hogy lehetne a...

Danibari23 kérdése:

74ezert ft ből hogy lehetne a legjobbat kihozni ebből a konfigból?

Figyelt kérdés

Proci:amd a10 5800k

alaplap asrock fm2a58m-dg3+

Ram:4gb ddr3

van valami apu vagy dedikált(avagy integrált passz) a procival együtt vagy mi nem tudom

2016. jún. 18. 01:34
 1/4 anonim ***** válasza:

RX480 most érkezik és körülbelül ennyiért lesz kapható, de ebbe a konfigurációba egy RX460 is sok. Legyen egy olyan és még +4GB ram, esetleg aftermarket processzorhűtő, ha még mindig a gyárit használod. És ezzel együtt még lesz is ebből a gépből valami.

Sajnos új processzorhoz foglalatváltással együtt több tőkére van szükség, ezért az nem jöhet szóba.

2016. jún. 18. 02:05
 2/4 anonim ***** válasza:

AMD R7 370

[link]

Ram lehetőleg olyat amilyen van benne, feltételezem elég magas órajelű, mert APU-s proci. 4 gigát még vegyél bele hogy meg legyen a 8gb ram ez max. 10K-ból kijön

Tápegységnek nem tudom, hogy milyen van benne, de elkelhet az R7 370-nek egy erősebb táp is.

450W-os minőségi tápegység illene mellé. Lehet, hogy van a gépedben egy sz** 5-600w-os.

HA jó tápegységed van, szóval legalább egy 500W-os minőségi, akkor nagyon max. még beletehetsz egy R9 380-at, de pár játékban nem fogja maxon kihajtani a proci a videokártyát.

62K:

[link]

2016. jún. 18. 02:11
 3/4 anonim ***** válasza:

Kettes vagyok.

Na igen, jó, hogy mondja az első válaszoló, jön az új széria pár hét múlva, így érdemes lenne megvárni még az RX 460-ról a teszteket. :)

2016. jún. 18. 02:16
 4/4 anonim ***** válasza:

Mobakártyának lett hirdetve, azaz feltételezhetően a GTX950 riválisa lesz. Ára 99$, átszámítva áfával várhatóan 35 ezer Ft-tól fog indulni 29-én az RX 470 és RX 480 kártyákkal együtt.

Kiszivárgott tesztek pedig már vannak:

[link]

Nincsenek megerősítve ezek, lehet, hogy fake, mindenesetre biztató.

2016. jún. 18. 02:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!