74ezert ft ből hogy lehetne a legjobbat kihozni ebből a konfigból?
Proci:amd a10 5800k
alaplap asrock fm2a58m-dg3+
Ram:4gb ddr3
van valami apu vagy dedikált(avagy integrált passz) a procival együtt vagy mi nem tudom
RX480 most érkezik és körülbelül ennyiért lesz kapható, de ebbe a konfigurációba egy RX460 is sok. Legyen egy olyan és még +4GB ram, esetleg aftermarket processzorhűtő, ha még mindig a gyárit használod. És ezzel együtt még lesz is ebből a gépből valami.
Sajnos új processzorhoz foglalatváltással együtt több tőkére van szükség, ezért az nem jöhet szóba.
AMD R7 370
Ram lehetőleg olyat amilyen van benne, feltételezem elég magas órajelű, mert APU-s proci. 4 gigát még vegyél bele hogy meg legyen a 8gb ram ez max. 10K-ból kijön
Tápegységnek nem tudom, hogy milyen van benne, de elkelhet az R7 370-nek egy erősebb táp is.
450W-os minőségi tápegység illene mellé. Lehet, hogy van a gépedben egy sz** 5-600w-os.
HA jó tápegységed van, szóval legalább egy 500W-os minőségi, akkor nagyon max. még beletehetsz egy R9 380-at, de pár játékban nem fogja maxon kihajtani a proci a videokártyát.
62K:
Kettes vagyok.
Na igen, jó, hogy mondja az első válaszoló, jön az új széria pár hét múlva, így érdemes lenne megvárni még az RX 460-ról a teszteket. :)
Mobakártyának lett hirdetve, azaz feltételezhetően a GTX950 riválisa lesz. Ára 99$, átszámítva áfával várhatóan 35 ezer Ft-tól fog indulni 29-én az RX 470 és RX 480 kártyákkal együtt.
Kiszivárgott tesztek pedig már vannak:
Nincsenek megerősítve ezek, lehet, hogy fake, mindenesetre biztató.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!