Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nem megy a játék a gépemen?

Miért nem megy a játék a gépemen?

Figyelt kérdés

Most vettem egy használt (3éves) dell inspiron 1501es ír laptopot és gondoltam kipróbálom mennek e rajta a játékok.

Proci: AMD X2 1.8

Ram:2Gb

Vga:Ati radeon xpress 1150

Opr: Xp prof.

Még a Call of duty 2 sem megy el rajta. Driverek vannak rajta. A gép Vista alapu de xp van rajta.

Van egy-két kép:

[link]

[link]

[link]

[link]

Elvileg 700 megás a vidkártya mind az everest mind a " [link] oldal szerint is de ez sztem hülyeség. Vélemyények?

2010. ápr. 12. 21:14
 1/4 anonim ***** válasza:
Nézz szét a rpcc körül...Az AMDk szokásosak az ilyenre... (tapasztalat) :-( Ha nem ez, akk szoftveres hiba lehet...
2010. ápr. 12. 21:19
 2/4 A kérdező kommentje:
kösz a tippet, de nem vagyok egy pc guru mi az a rpcc?
2010. ápr. 12. 21:49
 3/4 anonim ***** válasza:
Mégis mit mond a játék? Miért nem akar indulni?
2010. ápr. 13. 07:28
 4/4 A kérdező kommentje:

Feltettem a Call of duty modern warfare2-őt elindítom kijön a fekete kisablak és ennyi. Nem indul el.

A call of duty 2-őt meg neten néztem. Van egy honlap ami scenneli a gépet és megmondja hogy elindul e a game.

Lehetséges hogy a videókártyám nem 700 hanem 70 megás??

2010. ápr. 13. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!