Melyik tápegység legyen?
Figyelt kérdés
2 tápot néztem ki csak nem tudom el dönteni hogy melyik a jobb és megbízhatóbb
1.MAD-X MPS Magma PC tápegység 680 W
2.LC-Power Super Silent 6600 600W tápegység
2010. ápr. 12. 21:06
2/8 anonim válasza:
nekem lc-powerem van 2éve, semmi baja, stabilak a feszültségei
mad-x-ről még nem hallottam
ha gyanúsan olcsó akkor inkább az lc-t
3/8 anonim válasza:
Igazából egyik sem. Mind2 egy noname táp. Egyébként megírhatnád hogy milyen konfig alá kellene. Egyébként tápon sosem érdemes spórolni mert ha egy gagyi táp meghal az általában visz mindent.
4/8 anonim válasza:
Előzőnek igaza van, ez 2 noname cucc.
Itt tedd fel ezt a kérdést sokkal minőségibb választ kapsz, és írd le a konfigot is ami alá kell.
Szal itt tedd föl:
5/8 anonim válasza:
Lehet ott is én fogok válaszolni:D Szal ide is irhatod nyugodtan, de a konfigot ird le előtte,mert lehet elég egy 400-500W -os is.
6/8 anonim válasza:
Ez előfordulhat én is onnan jövök most kaptam egy igen jó tanácsot pont táp ügyben spóroltak nekem több mint 5 ezer forintot. :)
Tényleg írd le a konfigot, mert 400W-nál több csak akkor kell ha nagyon durva a tuning vagy 2 vga vagy felső kategóriás vga.
7/8 anonim válasza:
szerintem se ezek közül válasz főleg ne LC power-t nekem volt már 2 mindegyiken kinyíltak a kondik javaslom az Enermax vagy a Corsair tápokat
8/8 anonim válasza:
Óvatosan szólva és finoman fogalmazva mindkettő szar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!