SSDt rakhatok HDD helyett, ha hosszú használatra tervezek gépet?
Figyelt kérdés
Rakhatok csak SSDt, ha játékra is tervezek gépet, és npi 5-10 órát is menne?2016. jún. 17. 13:06
4/9 anonim válasza:
Nem a sok ora az SSD halala, hanem pl. a torrentezes, meg az allando felulirasok es a telepakolas. Ha normalis napi hasznalatot feltetelezunk (netezes, videonezes, office programok, stb.), biztosan nem lesz gond az ssd-vel evekig. Lehetoleg valami markasabbat vegyel, ne ilyen 'Adata' tipusu hulladekot.
5/9 anonim válasza:
Csak elég hamar el fog fogyni a 120-240-580GB
6/9 anonim válasza:
SSD: Oprendszer, gyakran használt kis méretű programok
HDD: minden más (Zene, filmek, játékok, stb)
7/9 anonim válasza:
Hát azért nem éppen. Játékok betöltődési ideje is meggyorsul, mint a fene. Filmeken nekem a retek gépem miatt problémám volt a betöltéssel. SSD óta villám minden. 240GB-os ssd-m van és azóta mintha új gépem lenne :P Legjobb befektetés volt. Ami nem fér el rajta, azt átdobom külső HDD-re.
8/9 anonim válasza:
Csak azt tegyél alá, ha nem akarsz agyideget kapni a várakozásban. 3 éve SSD-m van, mindenre azt használom, ami nem archiválás. Ha megdöglene most rögtön, akkor sem vennék helyette HDD-t, mert már rég megszolgálta az árát.
9/9 anonim válasza:
Amint a képen látható, én egy 120 GB-os Samsung 840 EVO SSD-re tavaly február óta 96 TB-ot írtam és az SSDLife Pro szerint a jelenlegi használat mellett még több mint 8 és fél év a várható élettartama.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!