Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Érdemes beszámíttatni a...

Érdemes beszámíttatni a videókártyámat és egy újat venni, mielőtt lejár róla a garancia?

Figyelt kérdés
Jelenleg egy GTX 760-om van, aminek most novemberben fog lejárni a garanciája. Egy GTX 970-et nézegetek magamnak, de azt nem tudom eldönteni, hogy azelőtt számítassam be, mielőtt lejár róla a garancia, vagy várjak egészen addig, amíg el nem romlik a kártya és csak azután vegyek egy újat? Nekem még nincs önálló keresetem, tehát nem tudom azt mondani, hogy minél többet használom a jelenlegi kártyámat, annál jobban megtérül az ára. Garancia lejárta után, pedig szerintem fele ennyit nem fog érni, mint most.

2016. jún. 15. 18:58
 1/5 anonim ***** válasza:
GTX970-et már ne. Ha novemberig ki tudsz tartani, akkor a GTX1060-nal egész biztos jobban jársz. Használtpiacon viszont magasabb áron és gyorsabban elmegy garanciális kártya, beszámítani a boltok nagyon áron alul szokták, tönkremenni pedig normál használat mellett szinte esélytelen garanciaidőn belül.
2016. jún. 15. 19:03
 2/5 A kérdező kommentje:
Itt nem is az a lényeg, hogy melyik kártyát szeretném ezután megvenni, hanem, hogy az én kártyámnak az értéke mekkorát fog csökkeni a garancia lejárta után. Használtpiacon szeretném beszámíttatni, de most amíg van rá fél év garancia lehet akár 10 ezerrel többet ér, miután lejár pedig alig fogom tudni elpasszolni, mert őszintén, kinek kell egy lejárt garanciás elektronikus termék :)
2016. jún. 15. 19:08
 3/5 anonim ***** válasza:
Add el. Aztán majd csapj hozzá. 150 ért már kapható a 1070 (Computer imperium)
2016. jún. 15. 19:47
 4/5 meszike91 ***** válasza:
Rx 480 is szóba jöhet majd.
2016. jún. 15. 19:56
 5/5 A kérdező kommentje:
1080p fölé nem nagyon tervezek menni, ezek a kártyák pedig bőven túlhajtják. A 970 szerintem az utolsó kártya ami kimaxolja az 1080-at. Tehát adjam el mielőtt lejár róla a garancia?
2016. jún. 15. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!