Ha veszek egy videókártyát jelen esetbe egy Asus GeForce GT 710-et mit kell majd tennem?
Figyelt kérdés
Tehát most alaplapi videókártyával üzemel a gépem egész pontosan egy Intel HD Graphics 4400-el és ha berakom az új videókártyát az Intel grafikus illesztő programot el kell távolítanom vagy ne nyúljak hozzá csak az új videókártya drivereit húzzam fel és azzal már minden rendben fog menni? Alaplap egy Asrock h81m dgs r2.0 Tudom ez egy nagyon gyenge kártya de igazándiból csak a hdmi kimenet kell.2016. jún. 13. 20:30
1/11 anonim válasza:
Ugye tudsz róla,hogy a HD4400 majdnemhogy erősebb mint a GT 710?
2/11 anonim válasza:
Hát nem sokkal lesz jobb a géped az új kártyával.
3/11 anonim válasza:
Ja,elolvastam a végét is,de ha HDMI kimenet kell,akkor sem éri meg ezt venni,mert a tudásához képest túlárazott
4/11 A kérdező kommentje:
Tudom mindössze annyi a baj hogy jelenleg nem redelkezik Hdmi kimenettel a gép és az asrock vga-n és dvi-n keresztül csak 1920x1200 at tud kihajtani
2016. jún. 13. 20:36
5/11 A kérdező kommentje:
Szóval most az Intel HD 4400-al se érek túl sokat :(
2016. jún. 13. 20:37
6/11 anonim válasza:
És akkor miért nem veszel egy értelmesebb kártyát?
7/11 anonim válasza:
Ha nincs hdmi kimenet az alaplapon, akkor vegyél jobb alaplapot. -.- Nehogy már egy kártyát vegyél, ami gyengébb, mint a processzorba integrált videovezérlő.
8/11 A kérdező kommentje:
Nem játékra kell zenei csatornával fogalakozok elő közvetítésen Rainmeter-t futtatok spectrometert és ehez kell egy olyan kártya ami kihajtja a full hd-t és ez a legolcsób kártya ami támogatja az UEFI-s windowst
2016. jún. 13. 20:42
9/11 anonim válasza:
használtan és teljesen jó ilyen célra.
10/11 anonim válasza:
Full HD: 1920x1080
VGA és DVI-I max felbontás: 1920x1200
Akkor mit nem bír kihajtani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!