Merre menjen a fejlesztéspolitika?
RX480 most jön 29-én, nem célszerű GTX960/970-t venni, mert pont ezt az ársávot üti ki.
MSI gaminggel nincs baj, elég sokfázisú vrm van rajta, így rendesen húzható. Csak ahhoz ugye kell stabil tápegység és normálisan szellőző ház.
Például NZXT H230 és EVGA G2 550W.
Egy normális TN paneles is nagyon szépen néz ki, belépőszinten szerintem indokolatlan csak a panel miatt +20 ezret költeni. Főleg addig, amíg más hardveren kell miatta spórolni.
azért a csinos túlzás (sima i5, z-s lap)
A tápod 970-re is bőven jó, házat akkor cserélj, ha neked nem tetszik.
Illetve: Mi az, hogy nvidia fronton? Nem érdemes csak márka szerint menni. ha 960, ott van az R9 380(x) ami erősebb.
Ezt a kérdést tedd fel, amikor már megvan a pénz. Addig kár gondolkozni rajta.
Ezt a képet egy Sapphire r9 280X mellett lőttem. Dying Lightól maxon 60fok fölé se ment a videókártya mindössze 35%-os venti használattal (40%-tól kezd lenni egy kicsi hangja de azt sose éri el.) Ráadásul sokkal melegedősebb fajta gyártó szerint 300W-ot is fogyaszthat (bár azt azért kétlem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!