Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Nem kapcsol be a szamitogep!...

Nem kapcsol be a szamitogep! Otletek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az lenne a problemam hogy este bekapcsolva hagytam a szamitogepet és reggel mikor felkeltem kikapcsolt magatol es azota nem kapcsol be. Az elozo egy - ket hetben csinalta azt hogy jatek kozben kikapcsolt (kb 40 perc jatek utan), de viszont ha jatszottam 30 percet utana hagytam pihenni 5 percig akkor birta tovabb. A processzor 100%-os terhelesen volt 89 celsius, a videokartya 50.

Elore is koszonom a valaszokat!

2016. jún. 13. 07:49
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ha fel tudott menni a proci hőmérséklete 89 fokra, akkor annak a következő okai lehetnek.

1. Túlságosan zárt a pc háza, és nem tud szellőzni rendesen.

2. Nagyon hosszú ideje nem volt kiportalanítva a gép belseje.

3. Tuningoltad a processzort a gyári hűtővel.

4. Teljesen kiszáradt a hőátadó paszta a processzor, és a hűtőborda között. Már nem hőátadó, hanem hőszigetelő.

5. Nem pörög rendesen a processzor hűtőventillátora.

6. Elmozdult a hűtőborda a processzorról.

Most kb ennyi jut az eszembe, ezekkel mind találkoztam.

2016. jún. 13. 21:11
 12/12 A kérdező kommentje:

Bocsanat a kesoi valaszert. A processzor kitakaritasa nem igen segitett. Viszont az esemenynaploban talaltam hibakat, figyelmezteteseket.

[link]

[link]

[link]

Nem tudom mi tevo legyek.

2016. jún. 18. 07:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!