Nem kapcsol be a szamitogep! Otletek?
Sziasztok!
Az lenne a problemam hogy este bekapcsolva hagytam a szamitogepet és reggel mikor felkeltem kikapcsolt magatol es azota nem kapcsol be. Az elozo egy - ket hetben csinalta azt hogy jatek kozben kikapcsolt (kb 40 perc jatek utan), de viszont ha jatszottam 30 percet utana hagytam pihenni 5 percig akkor birta tovabb. A processzor 100%-os terhelesen volt 89 celsius, a videokartya 50.
Elore is koszonom a valaszokat!
Húzd le a tápot, a csatlakozókat, porold ki, fújd ki a port belőle kádban, zuhanyzóban, vegyél CPU hűtőpasztát és kend újra a cpu-t, ellenőrizd a ventiket, és esetleg cserélj tápot.
Nézd át a windows hibanaplót, eseménynaplót, hogy mit ír.
89 fok elég sok szegény processzornak. Így látatlanba azt mondom hogy nem birta a táp a folyamatos terhelést. De most csak úgyhagytad este a gépet vagy bent hagytál egy játékot pl és úgy hagytad? Ki kéne próbálgatni külön a hardvereket hogy melyik rossz ha a táp lehet hogy mást is elvitt magával.
Nem érzel belőle kis égett szagot?
Ha leírod a géped alkatrészeit úgy könnyebb lenne segíteni is.
Procira egy hűtő kell, 90 fok az elég sok neki.
Tápod miféle van?
A gép adatai:
CPU: AMD A8 X4 5600K 3.6GHz FM2
Alaplap: GIGABYTE GA-F2A55M-DS2 Alaplap
VGA: Asus GT 740
Tápegység: Chieftec iArena 500W GPA-500S8
RAM: 4GB DDR3 1333MHz
Viszont most jöttem haza és sikerült elindítatom a gépet. (Semmit nem csináltam reggel óta)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!