Ez a konfig mennyire lenne életképes?
A jelenlegi konfigom:
-kingston ram 2x4gb 1333mhz
-h61m alaplap
-i3 2120 proci
-r7 250 videókártya
-1tb 7200rpm winchester
-approx 500w táp
Nincs pénzem egy teljesen új konfigra úgyhogy arra gondoltam, hogy ilyenre újítanám:
-i5 6400
-b150m
-r9 380x
A többi alakatrész pedig maradna a mostaniból. Nagy hátrány lenne játékok terén a régi ramom?
Sajnos tápot is cserélned kéne egy minőségibbre főleg hogy r9 380x lenne mellette.
Egyébként én nem váltanék 6. genre a helyedben. Használtan néznék 3. generációs i5 vagy i7-et és így maradhat az alaplap is. r9 380x helyett pedig várd meg az rx 480at elvileg árban egyformák lesznek de r9 390-390X közti teljesítményt nyújt majd. Tápnak egy jobb belsejű 450w-os kéne viszont
A tápegység egy hulladék!! ha belerakod ezeket a cucokat akkor pénzkidobás volt az egész. min. corsair 450w
Venned kell új memóriát is kivéve ha a mostani memóriád 1.35volt.
Meg. De én megfontolnám a helyedbe a használtat. Ugyan annyiért egy i7-3770 is kijönne és lap csere se kell 1 hónap garit is kapsz rá. A processzorokat éri meg a legjobban használtan venni 20évig is kibírják
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!