Életképes konfig-e az alábbi, és van-e bármi tanácsotok az alábbival kapcsolatban?
Nos szeretnék új számítógépet venni és ezt a konfigot állítottam össze magamnak:
-ASUS nVidia GTX560 1Gb (ENGTX560 DC/2DI/1GD5)
-Intel Core i5 3.4 GHz dobozos Socket 1155 i5-3570K
-ASRock Z68 PRO3-M alaplap
-8GB 1600MHz DDR3 RAM Corsair Vengeance Kit Blue
-Samsung SH-222BB/BEBE SATA DVD író fekete OEM
-Thermaltake Commander MS-1 ház
-Gigabyte Superb 620W fekete tápegység 80+ (GE-E620A-C3)
-Cooler Master 12cm hűtő /R4-L2R-20AC-GP/
Nos a kérdésem,hogy az alaplap elég jó-e a procihoz meg a kártyához?Esetleg prociból/kártyából/alaplapból van-e jobb választás hasonló árkategóriában?És hogy a táp elég lessz-e ehhez a konfighoz?A válaszokat előre is köszönöm.
Videókártya HD7770 DDR5-s
Intel i5 2500K bőven elég mindenre jelenleg.
Tápegység chieftec CTG500W
Én ennyit változtatnék rajta.
Én azt tanácsolnám, ha már játszani akarsz vele és ekkor összeget ráköltesz, akkor vegyél egy HD7850-es videókártyát egy olcsóbb h77-es(ha jól felszereltet akarsz pl.:msi h77ma-g43)lappal és valamelyik olcsóbb i5(pl.:2320) processzorral, és tápból is elég lenne kisebb(olcsóbb).
Szóval át kellene ezt még gondolni, igazság szerint ahogy számolgattam még erősebb vga is kijönne, mint a hd7850, de te tudod.
Ha belefér akkor a 7850 jobb választás.
GTX560-ból a TI erősebb.
Felejtsd el nagyon gyorsan a HWComaper-t.
Egyébként a többiek leírták a lényeget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!