Miért recseg a youtube video lejátszás?
A recsegés csak addig áll fent amíg teljesen le nem tölti a videót. Utána megszűnik.
Amúgy amíg tölt addig az egér is néha lefagy akkor recseg is a hang. Valami hardverre gyanakszom.
2 éves gép :D
i3-4150
8gb ram
gtx 660 2gb
wd10 ezrx
alaplap pontos típusa? van külön ethernet kártyád, ha igen akkor annak a pontos típusa?
Fej/fül hallgató, hangfal? Kértél már cserét hogy megnézd azzal mi a helyzet?
Az is lehet hogy nincs fent rendesen az alaplapi driver.
Ha win10-ed van és csak frissítettél, nem volt újratelepítés, akkor úgyis az a baja, tiszta telepítést kell rádobni.
2 hete tettem újra az egész gépet pont emiatt az ok miatt. Windows 10 Enterprise N 64 bit
Alaplap: MSI H97 Guard Pro
Proci: I3-4150
Videokártya: Gigabyte gtx 660
RAM: 8GB (2x4 gb, de nem ugyan olyan típus viszont ugyan olyan paraméterek, cl9 1600mhz és nem raktam be dual channel-be emiatt)
Nincs külön hálókártya, se hangkártya.
Videokártya folyamatosan a legfrissebb drivert használja (nem béta).
A többi drivert az alaplap gyártótól szereztem be, de utána feltettem a driver booster nevű programot ami több drivert is elavultnak tekintett és telepített többet is. Lehet driver problémák vannak egyébként.
Hogy tudnám jól letörölni őket?
Illetve a Windows Phone telefonomat nem ismeri fel USB-re csatlakoztatva a gépem...kijelzi, de nem tudok hozzáférni a telefonon tárolt adatokhoz.
Biztosan valami driver gond van, de hogy tudnám hatékonyan letörölni és újrarakni? Mit javasoltok?
Újrateszem az egész gépet szarok bele....
Akkor a drivereket elég az MSI oldalról leszednem vagy van jobb ötletetek?
Akkor lehet hardver hiba :/
Újraraktam...csak vga drivert tettem fel, mindent hagytam a windows 10-re. Eddig nincs gond. És a telefonomat is felismerte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!