Notebookba Geforce GTX 950m 4GB vagy 970m 2GB?
a 950m-nél nincs feltűntetve, de valószínüleg DDR3-as a 4GB ram
a 970m-nél DDR5-ös
Mekkora a külömbség? Melyik adatokat kell ilyenkor inkább figyelembe venni?
A mai játékoknak elég a 2GB DDR5-ös vram?
Aki ért hozzá, legyen szíves magyarázza el érthetően :D köszönöm
970m közel 2* olyan erős, mint a 960m és 950m.
2gb néha már kezd kevés lenni magasabb beállításokon, de játékok többségéhez elég 1080p-ben, és azon ponton, ahol a 2gb kevés, a 10 SMM-es GPU ereje is kezd elfogyni.
4gb-os jobb lenne, de egy notebook-on egyébként se fogsz tudni mindent kimaxolva játszani,
amazon.de/Asus-GL552VW-CN274T-Notebook-GeForce-Windows/dp/B018ENVGZW/ref=sr_1_14?ie=UTF8&qid=1465428635&sr=8-14&keywords=970m
Egy ilyet néztem ki, de ez még úgymond az első aminél megragadtam, kb olyan 2 hónap múlva tervezem a megvételét
Jelenleg egy Acer Aspire V3 i7 - 730m -es notebookom van, de szeretnék beújítani a játékok miatt egy erősebbet. Közben olvasgattam ezen az oldalon is, és teszteket is, 970m alá nem megyek :D
Ha jól tudom abból csak DDR5-ös van, viszont nemigazán értem, hogy miért gyakoribb a 950m-nél a 4GB, és a 970m nél a gépek nagyrészénél csak 2GB memória van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!