Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Számítógép játékra?

Számítógép játékra?

Figyelt kérdés

Helló.

Új gép vásárlása előtt állok, és én a következőket néztem össze.:

BE QUIET! Silent Base 800 Window fekete

CHIEFTEC iARENA 600W Táp *

ASUS H170 PRO GAMING

INTEL Core i7-6700

Artic cooling Freezer 7 rev 1 *

HyperX 8GB FURY DDR4 2133MHz CL14 KIT HX421C14FBK2/8 Ram

MSI GTX 960 2Gb *

Kingston 120 GB SSD *

LG DVD író*

* Ezek már megvannak.

Egy időt álló gépet szeretnék. Jók lesznek így vagy cseréljek valamit?

2016. jún. 8. 10:29
 1/5 Lord Hidan ***** válasza:

Kezd ott hogy a tápot cseréled mert nem biztonságos. i7 játékra felesleges. Persze ha van pénzed megveheted de egy gyenge gtx 960 mellé minek? Amellett egy i3 is meglenne. Én azt mondom add el a videókártyád és használtan vegyél egy gtx 970/r9 390-et. i7 helyett elég az i5 és a tápod is add el cseréld egy normális 450W-osra

Ha házból nem veszel ilyen fölöslegesen drágát akkor kijönne minden

2016. jún. 8. 10:46
 2/5 A kérdező kommentje:

Okés, akkor egy i5 6600 is megteszi?

Táp tudom, hogy gyenge, de azért nem márkátlan, stabil kis táp. Mindenesetre mindenképpen lecserélem.

Én erre gondoltam:

[link]

80 Platinum táp. Drága, de erre nem sajnálom a pénzt.

A házat a jó szellőzése miatt választottam, valamint mert tetszik is. :) Tudom, hogy drága, de tekintve hogy évekig kiszolgál majd, akár több konfigot is, azon nem változtatnék.

A Videó kártyát mindenképpen cserélni akarok a későbbiekben, de használttal már gyűlt meg a bajom, ezért mindenképp újban gondolkozok.

Egyenlőre megvárom menyibe fog kerülni egy GTX 1070. Ezért nem jött most a kártya számításba.

Köszönöm szépen a válaszod. Sokat segítettél! Ment a zöld.

2016. jún. 8. 11:07
 3/5 Lord Hidan ***** válasza:

Telesen jó az i5 is játék mellé az 1070 mellé esetleg ha videót vágni, renderelni, vr-ozni akarsz akkor mehetne az i7 is

Nem kell ilyen bazi nagy tuningra való táp azért egy minőségi kis 400W-os bőven elég. Alig fogyaszt majd a gép. Te tápodnál se a wattal vagy a márkával van a baj. Hanem pont az iArena nem egy megbízható, stabil táp nincs ellátva rendes védelemmel.

[link]

[link]

Vagy hasonlót vennék mellé. Bőven elbírná mind2 a konfigot

2016. jún. 8. 11:38
 4/5 A kérdező kommentje:

Igen, néha becsúszik renderelési, vágási munka is. Bár ritkán hozok haza munkát, de megeshet.

Akkor a 2. általad javasoltat rendelem.

Még egyszer köszönöm. :)

2016. jún. 8. 11:46
 5/5 anonim ***** válasza:

Bőven elég a 400w os táp. A processzor 100w ot se fogyaszt a videokártya meg kb 120W ot. 400w untig elég lesz.

És igen az i5 bőven elég lesz vagy 5 évig lazán.

2016. jún. 8. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!