Megéri majd váltani egy GTX 780-ról egy GTX 1080 ra?
Figyelt kérdés
2016. jún. 7. 21:02
1/12 anonim válasza:
hogy ne érné meg ? a gtx 780 ti a driveres butítás miatt a gtx 970 -el egy teljesítményű kb . de lesz 230-260 ezred egy ilyen kártyára ??? politikus apukád ???
2/12 anonim válasza:
a gtx 780 nem ti meg utcát söprögetni jó manapság ..
3/12 Lord Hidan válasza:
Lenne látható javulás de szerintem felesleges. Full hd-ra a 780 is bőven jó. Persze ha 2 vagy 4k-s monitorod van vagy VR-ozni szeretnél akkor mehet az 1080 de ha nem én nem cserélném
4/12 A kérdező kommentje:
FHD -m van eszembe sincs ennél nagyobb felbontás már éppen ez is túl jó csak egy két játéknál már ezzel is kompromisszumot kell kötni az élsimításból ,hogy meg legyen a 60FPS
2016. jún. 7. 21:11
5/12 A kérdező kommentje:
driveres butítás? akkor max rakok fel egy régi drivert nem?
2016. jún. 7. 21:12
6/12 anonim válasza:
nem mert ez a driveres butítás már akkor kezdődőt amikor ki jött a gtx 9xx széria .. az újabb játékok meg nyilván nem fognak majd az előtti driverekkel elindulni . :D gtx 108 -al full hd -ban ultra beállításon szerintem a ma létező összes aaa++ új játék 100 vagy az feletti fps-el futna !!
7/12 anonim válasza:
amúgy én azért sem tartom hülyeségnek az ilyen izom kártyát akár full hd-ra mert ha tegyük fel valaki 120 hz vagy 144 hz monitoron játszik és neki az a kényelmes hát akkor elégítse ki az igényeit .
8/12 Lord Hidan válasza:
Ha neked ez ekkora gondot jelent ott a gtx 1070
Az #1es irónikusan értette. Neked egy jó kártyád van és feleslegesen nagyobbat akarsz. 1080 felesleges full hd-ra
9/12 A kérdező kommentje:
na mind1 akkor megvárom a voltát
2016. jún. 7. 21:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!