Mit vegyek? CPU-t vagy VGA-t?
Na szóval van egy AMD Athlon 64 5200+ ( am2+ 2 magos 2.7-en megy )
Merre fejlesszek? Alaplapomba belemegy az am3 foglalatú cpu az a kérdés, hogy vegyek bele egy Phenom II 555 ( 4 magos phenomot nem tudok venni mert drága de 4 magos athlon pedig nem hiszem, hogy többet ér a 555-nél játékokban )
Vagy a másik lehetőség egy HD5750 512MB.
Én a vga-ra szavazok, de majd ti megmondjátok a tutit. Tudom, hogy az 5200+ nem hajtaná ki a 5750-et. ( most 8600GT van ) Esetleg ha a 3 Ghz-ra felpiszkálnám. De nem tudom.
És ha hagyom 2.7-en mennyivel fog többet érni játékokban a vga 1280x1024-ben mint ami most van?
válaszokat köszönöm
"De nem tudom."
Ezt úgy értem, hogy nem tudom, hogy hozzányúljak-e a procihoz. És gondolom akkor illene rá egy izmosabb léghűtés is. És mennyivel dobná meg a fogyastást ha hagyom alapfeszen?
A 4850 sebességre kb ugyanaz, mint az 5750, csak nincs benne dx11 és többet fogyaszt. Mindenképp 2 slotos hűtésű kell. Mivel használtam elég olcsó és az 5750 édeskevés a dx11-hez, így mindenképp ezt venném. Kb 3-3,2ghz-es kétmagos már kihajtja.
Első voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!