Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi lehet a baja a tápegységemnek?

Mi lehet a baja a tápegységemnek?

Figyelt kérdés
https://www.youtube.com/watch?v=i-ZoABfgJ5A ilyesmi hangot ad ki, Chieftec ctg 500-80p

2016. jún. 4. 18:25
 1/6 anonim ***** válasza:

Ez bármivel megtörténhet aminek kell áram, ezt hívják coil whien-nak.

VGA-nál szokott a legtöbbet előfordulni, de igazából nem tudsz tenni ellene semmit.

Bár nekem is csinált ilyen a Seasonic X-560, ott az volt a probléma végül, hogy a főkapcsoló alatt a mikrokapcsoló beadta a derekát, onnantól nem is lehetett bekapcsolni, és még úgy se, hogy a 24 pines kábellel csinálod meg a trükköt, hogy beinduljon.

Javaslom, hogy nézesd meg valahol szervízben, vagy ismerőssel beszélj aki nagyon ért a gépekhez, hogy most mi is legyen vele.

Sajnos a legnagyobb probléma, hogy nem lehet kiszűrni mi is adja ki ezt a hangot.

2016. jún. 4. 18:32
 2/6 A kérdező kommentje:
és ez káros lehet? a végét jelenti?
2016. jún. 4. 18:34
 3/6 anonim ***** válasza:
Attól függ, mondtam, nem lehet ebből rájönni, hogy pontosan honnan jön a hang a tápból, szóval valakivel érdemes lenne megnézetni aki ért hozzá és nem kéri el a házadat is egy átvizsgálásért.
2016. jún. 4. 18:35
 4/6 MGéza ***** válasza:
Nem, ha az lenne amit az első válaszoló ír, de ez nem colin whien, az főleg akkor jelentkezik, ha egy vga irreálisan magas képkocka számot produkálna, ez egy kondi hangja. Szerviz lesz ebből.
2016. jún. 4. 18:38
 5/6 MGéza ***** válasza:

Helyesen: Coil whine. youtuben:

https://www.youtube.com/watch?v=HP73edpQwgc

2016. jún. 4. 18:40
 6/6 anonim ***** válasza:

blehhh hát hülye vagyok én.... keverem már a szezont meg a... igen a coil whine a VGA-hoz kapcsolódik.

Kösz!

Szerintem egyenlőre elég volt a sok hülyeség leszívja az agyam.

2016. jún. 4. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!