Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Történhet baja?

Történhet baja?

Figyelt kérdés
Félkézzel fogtam meg asus laptopomat és alul az illesztéseknél a súlya miatt, mivel a levegőbe tartottam,benyomódott a processzor kb 1mm t. Nem tudom semmivel se kipattintani, úgy ahogy korábban volt.

2016. jún. 3. 23:02
 1/5 anonim ***** válasza:

őőőőő

Inkább szemléltesd mert amit leírtál nem túl tiszta, hogy mi is a baj, azon kívül, hogy megnyomódott valami, mert hogy nem a processzor az tuti.

2016. jún. 4. 00:09
 2/5 A kérdező kommentje:
Ködösen fogalmaztam. Fogtam jobb kézzel a kinyitott laptopom jobb alsó részét ami gyárilag is ki van kissé türemkedve. Valamilyen vaskosabb alkatrész lehet ott. Lényeg hogy az egyik illesztésnél éreztem hogy benyomódott ( gyakorlatilag a laptom hasa). Asusg550jr. Ez normális dolog és csak a gyenge összeszerelésből következik? Eddig m8ndíg ha kicsit benyomtam automatikusan kipattant de monst túl sokat tartottam azon a részen fél kézzel.
2016. jún. 4. 09:17
 3/5 anonim ***** válasza:

Nyugi akkor a processzorhoz nincs köze mert azt a billentyűzet alatti területre szokták beépíteni, viszont van egy erős gyanúm, hogy vagy a RAM-nál vagy a HDD/SSD-nél történt valami.

A baj viszont, hogy ASUS G550JR nem létezik az ASUS szerint, csak N56JR [link]

Pontosabb típust tudnál mondani, mert lehet, hogy adott szérián belül igen sok eltérés van a kiépítésben a laptopok között.

2016. jún. 4. 14:30
 4/5 A kérdező kommentje:
Asus G56 JR a példány és igen lehet igazad van. A dvd olvasó alatt helyezkedik az a rész amit mondok. Tegnap valahogy visszapattant. Csak idegesít rendkívül hogy ennyire gyenge ott a kiképzése.
2016. jún. 5. 18:00
 5/5 A kérdező kommentje:
De akkor ezekszerint nem történhetett baja, azon kívül hogy néha bepattan?
2016. jún. 5. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!