Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szerintetek ebbe a konfigba...

Szerintetek ebbe a konfigba beleillene egy GTX 1070?

Figyelt kérdés

Tudom hogy még nem jött ki a kártya de már elég sok teszt és specifikációt tettek közzé ahhoz hogy szerintem meglehessen ítélni (igaz én annyira nem értek hozzá)de látom hogy nap mint nap érkezik új hír tehát annyira nem lehet "megmondhatatlan"

Konfigom

Alaplap: Asus B85M-G

Proci:I5-4590

táp: FSP Raider 550

VGA: GTx 750 (sima)

Ram: 2x4GB Kingston Ram

Ezt a konfigot itt állították össze nekem GYK-n és ebbe szeretnék venni egy új VGA-t ami egy jó darabig "kielégíti" az igényeimet mint munka (apróbb-cseprőbb tervezések) és persze játék szempontból.Németországban élek és itt ha minden igaz ilyen 500 Euró körül lesz a végleges ára ami pont kedvez a pénztárcámnak.Egy FULLHD monitort hajtana a kártya.Tehát jó lenne nekem a videókari vagy inkább valami mást nézzek minden ajánlat válasz jöhet és előre is köszönöm őket.

2016. jún. 3. 19:10
 1/2 anonim ***** válasza:
Tökéletes lesz bele.
2016. jún. 3. 19:18
 2/2 anonim ***** válasza:
Jó választás
2016. jún. 3. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!