Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért akad meg minden videó a...

Miért akad meg minden videó a gépen?

Figyelt kérdés

Film a gépen vagy a youtubon videó minden meg akad fél percenként és csak akkor hagyja abba hogy megmozgatom az egeret vagy megnyomok egy billentyüt.

Tegnap kezdte el csinálni eddig semmi ilyen baja nem volt

frissitettem a drivert, virust is keresetem de semmi nem volt

win 10 64bit, i7 4970,gtx 780, 8gb ram

2016. jún. 2. 16:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Vajon mit dolgozhat a háttérben? Feladatkezelőt nézted?

Esetleg cserélj videókimenetet, próbáld meg használni a 4790 HD 4600-át, így viszonylag gyorsan kiszűrheted a driverhibát, vagy eszközhibát/.

Lehet, hogy BIOS-ban majd át kell állítani előtte, melyik kimenetre kéred a képet....

2016. jún. 2. 17:16
 2/12 A kérdező kommentje:

Néztem a feladatkezelöt ott semmit nem használ nagyon a gèp. Vagy mit kelle látnom hogy használ??Probàltam a videokártyán másik helyre dugni eddig hdmi volt a dsubnál is megakad, kihuztam mindet a gépböl(egér,bill,internet)de akkor is megállt. Majd ha hazaérek megprobàlom az alaplapi vgara dugni amit mondtál.

Amugy azota ilyen miota kuhztam mindent a gépböl és kitakaritottam amikor ujra össze dugtam akkor kezdte el csinálni hogy megakad

2016. jún. 2. 17:56
 3/12 A kérdező kommentje:
De valamikor bekapcsolom a gépet fèloráig nincs gond valamikor meg egyszerre megáll de ha megmozditom az egeret vagy megnyomok bàrmilyen billentyüt egyböl megy tovàbb
2016. jún. 2. 17:59
 4/12 anonim ***** válasza:
Ezért gyanús...valami folyamat CPU/RAM terheléssel. Az alaplapi kimenetre gondoltam a VGA-nál, mert így használja az integráltat, ekkor kizárod a körből a GTX-et.
2016. jún. 2. 18:06
 5/12 A kérdező kommentje:
A cpu-t 3-6% hasznàlja a ramot meg 23-30% hasznàl,megnézem az alaplapit ha ott nem csinálja akkor rossz lehet a vga?
2016. jún. 2. 18:09
 6/12 anonim ***** válasza:

Vagy a driver. Ki kell próbálni az alaplapit. a legtisztább az volna, ha erre az időre kivennéd a GTX-et.

Gondolom, ha az alaplappal van valami/ PCI-E--W,/, vagy a kártyával....ha egyáltalán hardveres..

az üresjárati terhelés normálisnak tűnik...

2016. jún. 2. 18:31
 7/12 A kérdező kommentje:

Akkor kiveszem a kártyát ès az alaplapirol menetem egy darabig aztán majd meglátom. De az az érdekes 2 év alatt sose volt ilyen gondja csak miota legutobb kitakaritottam.

Kösz az eddigi segitséget, ha a kártya lenne rossz akkor lecsrélem arra az uj amd rx480 vagy mi a neve mer azt mondják elég jó kis kártya lesz

2016. jún. 2. 20:05
 8/12 anonim ***** válasza:
Azért ilyen könnyen ne mondj le róla.. :) Az AMD meg mindig bejelent valamit, és lesz az ami....
2016. jún. 2. 20:07
 9/12 A kérdező kommentje:
Azért nem mondok le róla :) csak annyira istenitették hogy erösebb lesz mit a gtx 1080
2016. jún. 2. 20:11
 10/12 anonim ***** válasza:
Olvastam én is..majd meglátjuk. Bár én jobban szeretem az AMD kártyáit. Maga a cég is szimpatikusabb. Néha esnek, kelnek, de jó van ez így...
2016. jún. 2. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!