Miért akad meg minden videó a gépen?
Film a gépen vagy a youtubon videó minden meg akad fél percenként és csak akkor hagyja abba hogy megmozgatom az egeret vagy megnyomok egy billentyüt.
Tegnap kezdte el csinálni eddig semmi ilyen baja nem volt
frissitettem a drivert, virust is keresetem de semmi nem volt
win 10 64bit, i7 4970,gtx 780, 8gb ram
Vajon mit dolgozhat a háttérben? Feladatkezelőt nézted?
Esetleg cserélj videókimenetet, próbáld meg használni a 4790 HD 4600-át, így viszonylag gyorsan kiszűrheted a driverhibát, vagy eszközhibát/.
Lehet, hogy BIOS-ban majd át kell állítani előtte, melyik kimenetre kéred a képet....
Néztem a feladatkezelöt ott semmit nem használ nagyon a gèp. Vagy mit kelle látnom hogy használ??Probàltam a videokártyán másik helyre dugni eddig hdmi volt a dsubnál is megakad, kihuztam mindet a gépböl(egér,bill,internet)de akkor is megállt. Majd ha hazaérek megprobàlom az alaplapi vgara dugni amit mondtál.
Amugy azota ilyen miota kuhztam mindent a gépböl és kitakaritottam amikor ujra össze dugtam akkor kezdte el csinálni hogy megakad
Vagy a driver. Ki kell próbálni az alaplapit. a legtisztább az volna, ha erre az időre kivennéd a GTX-et.
Gondolom, ha az alaplappal van valami/ PCI-E--W,/, vagy a kártyával....ha egyáltalán hardveres..
az üresjárati terhelés normálisnak tűnik...
Akkor kiveszem a kártyát ès az alaplapirol menetem egy darabig aztán majd meglátom. De az az érdekes 2 év alatt sose volt ilyen gondja csak miota legutobb kitakaritottam.
Kösz az eddigi segitséget, ha a kártya lenne rossz akkor lecsrélem arra az uj amd rx480 vagy mi a neve mer azt mondják elég jó kis kártya lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!