Miért akad a videó hangja?
Sziasztok, az lenne a problémám, hogy most 1-2 napja néha akad a youtube videó hangja, ha rákkatintok valamire egy másik lapon a böngészőben, vagy ugyanazon a lapon ahol megy a videó megnyomom a jobb egérgombot, akkor 1 másodpercig akad a hang, amint betöltötte amire kattintottam akkor nem akad. Ez mitől lehet?
A gép 1 éve sincs meg, friss Windows 7 Home Premium van rajta (MSDN, a kód eredeti, a lemez nem, sajnos nem kaptam lemezt), a merevlemez 100%-os kondícióban van HDSentinel szerint, a procihasználta maximum 90%, töltés alatt, ha nem csinálok semmit amíg a videó megy, akkor kb. 20% (minőségtől függően, de 720p-nél sem magasabb 60%-nál, csak az első 20 másodpercben)
Maga a gép: AMD A4 6300 APU, 4GB DDR3 1600MH-es memóriák (2x2GB-os kiszerelésben), a merevlemez egy Seagate ST1000DM003, és az alaplap pedig MSI A55M-E33. Ja, majd elfelejtettem, a táp FSP APN60 350W (85%-os hatásfokú), szóval a konfigurációval szerintem nincs gond, a lehető legminőségibb hardvereket próbáltam kiválasztani a kereten belül (80-90 ezer Ft volt)
UI: Láthattatok már pár kérdést ezzel a konfiggal (igen, mind én voltam), de mindig más probléma volt vele. Minden driver rendesen fel lett telepítve, miden a hivatalos oldalról lett letöltve, mindent elolvasok programok telepítése közben, nem csak OK-zok( bár em hiszem hogy ehhez sok köze lenne a hibához.)
Ha valami kérdésetek lenne a gépről, nyugodtan kérdezzétek meg.
Én ilyen esetben mindíg ezt szoktam ajánlani teszt futtatására. [link]
Ha a tüskék pirosra váltanak akkor valami Lag-ot okoz a rendszeren. mondjuk ált USB vagy internetvezérlő szokta. De az AVAST egyik háttérszolgáltatása is bejátszhat. ha az van fönt mint vírusirtó
Kb 15 percet mehetett, az eredmény:
"This machine should be able to handle real-time streaming of audio and/or video data without drop-outs."
Test interval: 1000 us
Current Latency: 102 us
Absolute Maximum: 919 us
Egyszer sem láttam piros tüskéket, végig zöld volt.
Ja nem, nem csak a hang akad olyankor, a kép is, és az egész gép is néha.
Mi lehet a baj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!