Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért akad a videó hangja?

Miért akad a videó hangja?

Figyelt kérdés

Sziasztok, az lenne a problémám, hogy most 1-2 napja néha akad a youtube videó hangja, ha rákkatintok valamire egy másik lapon a böngészőben, vagy ugyanazon a lapon ahol megy a videó megnyomom a jobb egérgombot, akkor 1 másodpercig akad a hang, amint betöltötte amire kattintottam akkor nem akad. Ez mitől lehet?

A gép 1 éve sincs meg, friss Windows 7 Home Premium van rajta (MSDN, a kód eredeti, a lemez nem, sajnos nem kaptam lemezt), a merevlemez 100%-os kondícióban van HDSentinel szerint, a procihasználta maximum 90%, töltés alatt, ha nem csinálok semmit amíg a videó megy, akkor kb. 20% (minőségtől függően, de 720p-nél sem magasabb 60%-nál, csak az első 20 másodpercben)

Maga a gép: AMD A4 6300 APU, 4GB DDR3 1600MH-es memóriák (2x2GB-os kiszerelésben), a merevlemez egy Seagate ST1000DM003, és az alaplap pedig MSI A55M-E33. Ja, majd elfelejtettem, a táp FSP APN60 350W (85%-os hatásfokú), szóval a konfigurációval szerintem nincs gond, a lehető legminőségibb hardvereket próbáltam kiválasztani a kereten belül (80-90 ezer Ft volt)

UI: Láthattatok már pár kérdést ezzel a konfiggal (igen, mind én voltam), de mindig más probléma volt vele. Minden driver rendesen fel lett telepítve, miden a hivatalos oldalról lett letöltve, mindent elolvasok programok telepítése közben, nem csak OK-zok( bár em hiszem hogy ehhez sok köze lenne a hibához.)

Ha valami kérdésetek lenne a gépről, nyugodtan kérdezzétek meg.

2015. márc. 25. 13:23
 1/8 anonim ***** válasza:

Én ilyen esetben mindíg ezt szoktam ajánlani teszt futtatására. [link]

Ha a tüskék pirosra váltanak akkor valami Lag-ot okoz a rendszeren. mondjuk ált USB vagy internetvezérlő szokta. De az AVAST egyik háttérszolgáltatása is bejátszhat. ha az van fönt mint vírusirtó

2015. márc. 25. 13:28
 2/8 A kérdező kommentje:
Kipróbáltam amit írtál, de nem avastot használok, hanem Smart Security 8-at, újságkóddal.
2015. márc. 25. 13:41
 3/8 A kérdező kommentje:
Elkezdtem, ez megáll magától vagy meddig kell csinálni?
2015. márc. 25. 13:43
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem ez egy valós idejű program ami megmutatja mi okoz késést a rendszerben. ha a piros tüskék néha fölugranak az ablak tetejére akkor valami késést okoz a rendszerben ekkor jön a hang akadása. droppolás
2015. márc. 25. 13:49
 5/8 anonim ***** válasza:
Akkor zárod be mikor akarod.
2015. márc. 25. 13:49
 6/8 A kérdező kommentje:

Kb 15 percet mehetett, az eredmény:

"This machine should be able to handle real-time streaming of audio and/or video data without drop-outs."

Test interval: 1000 us

Current Latency: 102 us

Absolute Maximum: 919 us

Egyszer sem láttam piros tüskéket, végig zöld volt.

2015. márc. 25. 13:59
 7/8 A kérdező kommentje:
Egyébként most csak 1x csinálta, amíg ment.
2015. márc. 25. 14:01
 8/8 A kérdező kommentje:

Ja nem, nem csak a hang akad olyankor, a kép is, és az egész gép is néha.

Mi lehet a baj?

2015. márc. 26. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!