Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szerintetek a Radeon RX 480...

Szerintetek a Radeon RX 480 lesz olyan jó, mint a GTX1070? Vagy megközelíti majd teljesítményben?

Figyelt kérdés

A a $200 -os ár nagyon kecsegtető...

Van már róla valamiféle teszt? Amit láttam: a Doomnál hasonlították össze a GTX1080-nal. Ott azt mondták, hogy 2db RX 480 (CF) erősebb, mint egy GTX1080 és körülbelül $200-ral olcsóbb is.

Jah meg már egy drop tesztet is találtam xD

Eddig a GTX1070-re vártam, ha minden igaz akkor az lesz számomra megfizethető árban, de így esetleg az AMD is szóba jöhet :/ csak hát így is várok már mióta és várhatok minimum jun 29-ig :(

Vagy csak kimondottan a Doomra optimalizálták? Bemutató kedvéért? Nem tudom... több helyen azt olvastam, hogy majd a 1070 vetélytársa lesz...

Ha valaki talált esetleg valamiféle tesztet a videokártyával kapcsolatban, ahol össze van a 2 kártya hasonlítva, kérem linkelje be :)

2016. jún. 1. 21:31
1 2 3
 21/22 RenegadePS válasza:

Javítanék egy pár hozzászólót.

Miért kell úgy számolni hogy 200~50000+áfa?

Úgy kéne, hogy 200 mínusz ottani áfa plusz magyar áfa!

Mert ugye nem kerül ott forgalomba tehát visszaigényelhető!

Remélem nem boltosok vagyok mert akkor értem már, hogy miért ilyen drága itthon minden....

2016. aug. 22. 06:39
 22/22 anonim ***** válasza:
Általában adók nélküli adatokat szoktak kiírni az US-ben, ha MSRP-ről van szó.
2016. aug. 22. 11:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!