Az MSI radeon HD 7770 PMD1 éz a Sapphire Radeon HD 7770 között teljesítményben van különbség?
MSI többet eszik, és nem teljesen "tiszta"
a Sapphire az elsődleges ATI gyártó, a többi csak próbálkozik""
a Sapphire jobb lenne... de a te döntésed :)
"MSI többet eszik, és nem teljesen "tiszta"
a Sapphire az elsődleges ATI gyártó, a többi csak próbálkozik""
"
Ezt légyszíves fejtsd már ki, mert nem értem(főként a próbálkozik rész érdekel, a tisztaság, meg a többlet fogyi).
"leírtam."
Hol?Én nem látom.
És két azonos típusú GPU-val felszerelt VGA fogyasztása hogyan lehet különböző?
Kíváncsi vagyok az érveidre.
"És két azonos típusú GPU-val felszerelt VGA fogyasztása hogyan lehet különböző? "
Lehet köztük(tuning mértékétől függően), de kíváncsi vagyok itt miért kellett felhozni mivel ha van is difi elég apró.
Ellenben a másik két kérdésem még mindig áll, és téved az illető nem írta le a miben létüket.
Minden cég +vásárolja a GPU-t, hogy testreszabják, minél jobbá fejlesszék azt. Ebben a Sapphire az első és a legjobb.
És attól függetlenül hogy nem tetszik amit írtam, nem kell belekötni, lenézni a másikat. Ha ez sikerült, jöhet a kövi kérdés;)
"Minden cég +vásárolja a GPU-t, hogy testreszabják, minél jobbá fejlesszék azt."
Tisztába vagyok a gyártás menetével, bár a GPU testreszabása sok minden csak nem megfelelő használat arra amit a különböző gyártók csinálnak(mert ugye nem gyártóként eltérés lapka dizájnról van szó, az egységes).
"És attól függetlenül hogy nem tetszik amit írtam, nem kell belekötni, lenézni a másikat. "
Azért nem tetszik mivel van némi kavar nálad(ugyebár a sapphire kivétel a többi csak próbálkozik), meg hát a dolgokat olyan szépen megtudod fogalmazni...
"Ha ez sikerült, jöhet a kövi kérdés;)"
Már látom mire adtam a fejem, isten őrizz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!