Mi a véleményetek az Ubuntu-ról?
Figyelt kérdés
Légyszi írjatok róla véleményt! Ezt rakták a gépembe és totál nem értek hozzá:(( Meghalt a mikrofonom is meg a kamerám is, azóta nem mukodnek! Mit csináljak, hogy mukodjenek?2010. ápr. 10. 23:09
1/6 anonim válasza:
Hát, mivel minden Windows-ra van manapság konfigurálva, ezért max netezésre, és irodai munkára jó.
2/6 sulfur válasza:
Én 1 éve használom. Kicsit más mint a win, de meg lehet szokni. Látogass el az ubuntu.hu oldalra. Fórumban már biztos válaszoltak ilyen kérdésre. Illik használni a keresőt, mielőtt kérdezel!
3/6 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik, már jó ideje ezt használom.
A kamerát, mikrofont hol akarod használni (melyik alkalmazásban)?
4/6 anonim válasza:
Ha nem szimpatikus neked akkor kérj meg valakit,hogy dobja le és tegyen föl Windowst,semmi értelme sincs egy nemszeretem dologgal küszködni. Én is így voltam az Ubival, már kezdtem megutálni az egész netezést meg a gépezést ,de mióta megint Windowsom van azóta újra örömmel ülök a gépemhez.
5/6 anonim válasza:
A netezésre, és általános dolgokra a legjobb, a játékok nem mind mennek rajta. Ha mikrofon és kamera problémád van, akkor első, hogy kérdezd meg aki felrakta neked. Vagy nézd meg a típusát és keress utána az ubuntu.hu-n vagy tegyél ott fel egy kérdést nagyobb valószínűséggel tudnak segíteni, mint itt.
6/6 A kérdező kommentje:
Windows volt rajta, vagyis eloszor Vista, aztán Windows, csak totál tele volt a gép, ki kellett torolni mindent, aytán újra rádobni a Windiwsot, csak az volt a baj, hogy 20%-nál mindig kikapcsolt, az Ubuntut viszont "bevette". Lehet rossz a ventilátor, vagy mittudom én, de egyenlore visszavinni, mert kell a sulihoz és azt mondták 1 hónap a javítás.
2010. ápr. 11. 14:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!