Szerintetek milyen ez a videókártya?
MSI - ATI Radeon™ HD 5770 HAWK 1GB
Szerintem ez 43.000FT-ért nagyon megéri és 875MHz:)
De gondoltam megkérdem a ti véleményeteket is.
Láttál te egy frászt. DDR5-ös memóriából? Pfff...
Amúgy így is olyan átviteli sebessége van annak a memónak, hogy az a büdös életben nem lesz szűk keresztmetszet. A DDR2-es memónál még megéri nézni, hány bites sínen mozog, afölött tökmindegy.
A bit ráta adja az adatátvitel sebességét, lehet gyors a memoria ha nem fér át több adat akkor nem megy gorsabban, de csa krohanjatok ha akartok, vegyétek meg. A GTX260 túl teljesíti ezt akártyát, kb ennyibe kerül és mindössze annyi baja van, hogy erőmű (nagyon fogyaszt) és csak dx 10 támogatása van (nem mintha olyan sol dx11-s játék lenne, kb 2 van asszem de lehet már hozzá is hazudtam 1-t).
Egy összehasonlítás:
A listára még rányommattam a kicsitt drágább tesoit, a 275-st és a 280s-t (tudom ezek már más árkategoria de megéri megnézni, hogy túl teljesítik, szintén erőművek és csak dx10 támogatás).
It chartban is megmutatja:
Hétha valaki jobban szereti chartot.
Árukat tekintve, a GTX260 45e, a GTX275 55e, a GTX280 75e
Látom mindenki mástmond, de azért köszi a válaszokot.
Tudnátok akkor mindani egy általatok is jónak mondható kártyát max 45Ft-ig onnantól már sajnos elég nagyot ugranak a kártáyk a HD5850 60-nál kezdődik aztán a nagyobb gyártóké már 70 körülvan.
nVidiába ő tetszik nagyon : [link] :)
De már áron felül van sajnos 57.900.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!