Milyen alaplapot és ramot vegyek? (részletek lent)
Gépet építek és nem tudom egy Intel Core i5 4460 proci és egy ASUS GeForce GTX 950 DirectCU II 2GB GDDR5 128bit PCI-E videókártya mellé milyen alaplapot válasszak és milyen Ramot (16Gb-ot szeretnék)
-Egy olyan alaplara van szükségem amin legalább 4 darab ram foglalat van és legalább 32 gb ramot képes használni, befogadni !(nem gaming alaplapot szeretnék mivel az túlmegy a kereten)
-Milyet vegyek ami jó ár/érték arányú és tökéletes videó vágásra és játékok futtatására magasabb grafikai szinten és felbontáson .
16gb ramot szeretnék venni csak nem tudom milyet válasszak ... ? Azt hallottam ha 4x4Gb -ost veszek azzal jobb teljesítményt érek el ,mint 2x8gb-al
-Nagyon fontos az ár is tehát nem szeretnék fölöslegesen túl sokat sem kiadni
ASRock B85 Pro4
2x8gb DDR3 Kingston Fury black 1600MHz ram.
4x4-gyel nem érsz többet, mivel csak 2011-es foglalatnál van quad channel támogatás, + neked nem APU-s AMD procid van/lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!