Melyik alaplapot válasszam? (részletek lent)
Sziasztok!
Úgy alakult, hogy muszáj DDR3 -ra váltanom...
Ki is néztem 2 alaplapot, amibe belemenne a jelenlegi processzorom, ami egy AMD Sempron 140 -es.
Az egyik ez: [link]
Végső soron mindent tud, ami szem-száj ingere (FDD, PATA, és bónusznak még LPT is van rajta). Meg ami a legfontosabb: Unlock CPU core
A másik játékos pedig:
Ebben is van FDD és PATA csatlakozó, viszont nincs benne LPT, ellenben e-Sata igen. Ezen ráadásul minőségi (24bit/192kHz ) hangkártya van.
Melyiket válasszam? Igazából a legfontosabb szempontok egyike lenne az, hogy jól lehessen finomhangolni, RAM CPU feszültségeket külön állítgatni, stb.
Az asrock eléggé "állítható" lap de a tuning felejtős - 3GHz-es athlon2 x2-őt 3.5-ig lehetett húzni, magasabb órajelen eldobta magát a sata vezérlő - és tapasztalatból mondom hogy a chipsetborda is éppenhogy hűti le a chipsetet. Az unlock opciót nem próbáltam.
A nyomtatóport sztem nem szempont hacsak valamiért nincs kifejezetten szükséged rá.
Köszönöm a válaszaitokat!
Kedves anti paladin, nem kifejezetten akarok tuningolni, csak fel szeretném oldani a másik magját a processzoromnak (amennyiben lehetséges), overclockingolni nem akarok, mert a gyári hűtőjét kívánom használni, az meg 1 magara (45Wtdp) van méretezve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!