Mennyire bírja el a gépem az Intel Core 2 Duo E8400 processzort?
Nem érdemes a számokban gondolkodni. Lehet, hogy jobb lesz egy procicsere után, de szerintem sokkal jobban jársz, ha játék közben valamelyik programmal megnézed, hogy mi mennyire van terhelve. SZERINTEM (egy percet sem játszottam ezzel a játékkal), de a videokártyát kellene cserélned. Főleg azért, mert az általad linkelt videóban egy GTS 450 van.
Az lenne a legtutibb, ha eladnád a géped és vennél használtan egy másikat. Ha ügyes vagy +10-20ezret kell rádobnod, és akkor nem kell nézegetned, a can iu run it-ot. Arról nem beszélve, hogy nekem senki ne mondja, hogy egy játéknál a több ezer processzort és vgat végigtesztelték... operációs rendszerről driverekről aztán meg nem beszélve...
fogd fel nem az óra jel az amire szüksége van a játéknak !!! te ennyire buta vagy ? vagy csak megjátszod ? Tudod mit jelent az hogy i3 ???? i3 = 2 mag +2 ht = 4 száll
amd 3 mag = 3 fizika mag tehát magokban kell gondolkodni nem órajelekben !!! Most mondhatnám én is hogy majd az ezer éves celeront felhúzom 5 ghz-re azt simán játszok a játékkal ....
"A szerint amit most írtál egy FX-8350 erősebb mint egy i5-6600? "
amit írtam az azt jelenti hogy a mai modern játékoknak mindenképpen kell már egy 4 magos proceszor és nem sz**r amd !!! Csupán le írtam mi a minimum gépigénye a játéknak .. ezer éves c2d proci-val aztán sokra megy.. amúgy is intel párti vagyok nem tudom hogy hozhattad fel az fx -et ide..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!