Mennyire bírja el a gépem az Intel Core 2 Duo E8400 processzort?
Tápegység feszültsége nem lehet watt. A feszültség mértékegysége a volt (V) /ezt még általánosban tanultam, neked hogy maradt ki?/, valamint a tápegységnek se memóriája, se tokozása nincs ilyen értelemben. /értjük, hogy mit akarsz, de fogalmazni is általánosban tanultunk/
Namármost, ha már LGA 775, akkor Core 2 Quad. Azzal elketyegsz egy darabig, mai napig megállja a helyét.
Harmadik válaszolónak mondom, hogy ennek az ürgének nem annyi van mégis szaladt a gépén tök kafán:
Az 5-dik válaszolónak itt az alaplapról néhány infó:
- Manufacturer -> ASUSTeK Computer INC.
- Model -> P5LD2-X (LGA 775)
- Version Rev1.xx
- Chipset Vendor -> Intel
- Chipset Model -> i945G
- Chipset Revision -> A2
- Southbridge Vendor -> Intel
- Southbridge Model -> 82801GB
- Southbridge Revision -> A1
- System Temperature -> 12 Celsius
Persze amikor segítséget kérek hogy melyik alaplap passzol melyik procira, akkor mindenki mást mond. Most halljunk téged, te mit mondasz? Jó rá az E8400? Vagy megesküszöl rá, hogy a Quad 2 Core-t lazán elbírja? Esetleg cáfolod hogy egyáltalán az E8400 jó volna?
Nem nekem kell hinni, hanem a hivatalos processzor támogatási listának.
Annak tanulsága szerint nem rakhatsz bele 45 nm -es procit, vagyis semmit az E8xxx sorozatból. Illetve 4 magos procit sem semmilyent.
A legjobb a Core 2 Extreme X6800 amit belerakhatsz a 2. helyen a Core 2 Duo E6600 áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!