Meghalt a processzor?
Figyelt kérdés
Utóbbi időben nagyon lelassult a gépem. Gondoltam újratelepítem a rendszert hátha kapott egy gellert a Windows és azért rosszalkodik. Telepítés után sem lett jobb a helyzet. Eleinte minden rendben, de kis idő múlva nagyon belassul és szaggat. Végeztem egy élményindex számítást, ahol a proci 2,6 "pontot" kapott.2016. máj. 25. 19:43
1/7 anonim válasza:
Írd le a konfigurációt, és definiáld pontosan, hogy hogy néz ki az a "rosszalkodás, belassulás, szaggatás", mikor nyilvánul meg.
A processzor nagyon sokáig bírja, valószínűleg a HDD kezdi megadni magát.
2/7 Amarok Tonrar válasza:
Az élményindex nagyjából semmire nem jó. Valószínűleg HDD, ahogy már írták. Mennyi idős? Nem zörög? Rendben bootol?
3/7 A kérdező kommentje:
Elég öreg gép már sajna.
Internetnél akadozik a betöltés, netes játékok is akadoznak, telepített játékok szintén akadnak.
Intel Dual Core II 2,8 GHz-es proci, ATI Radeon HD 3870 videokártya, Samsung HD161HJ HDD, 4GB RAM, Win7 Ultimate 64bit.
2016. máj. 25. 20:15
4/7 anonim válasza:
Már most mondom, hogy a HDD lesz a ludas.
HD Sentinellel nézd meg az állapotát.
6/7 anonim válasza:
A processzor hihetetlen nehezen romlik el. Valószínű túlmelegedik ezért visszavesz a teljesítményéből. Újra kellene pasztázni.
7/7 anonim válasza:
Nem is tudom hogy lehet a merevlemezre gyanakodni, nonszensz. Igen gagyi dolog az élményindex, de a processzort teszteli le, és annak a teljesítménye alapján dobja ki az adott értéket. Tuti túlmelegszik egy takarítás és hipp hopp jó lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!