Mit tehetek ga a Wifi router modemem és a hanfalam vitakszik egymásal, vagy is hogy igy fogalmazak zugo hang jön valamikor egyfolytában?
A internet modemem telenoros Huawei E5377t wifi lte modem és a hangfalam genius aminek nem tudom a pontos tpusát de már kb 6-7 éves és akkoriban 2-3ezer között vettem.
A probléma az lenne hogy ha a modem menüjében a 4G vagy automatikus sebességre állitóm az adatátvitelt akkor álltalában zugó hang jön nem tudom honnan de szerintem a hangfal zavarhasa be a jelet , de ha 3G sebességre állitóm a jelet akkor nincs semmi zugo hang.
De ez mért lehet?
Van mikor ha automatára rakom az adatátviteli sebességet sokáig nem jön hang de egy idő után igen , még azt tapasztaltam hogy ugye van 5db csik ami a jel erősséget mutassa , a 4G a 1-4 köztti csikon szokott lenni , a 3G mind a 5 csikot fogja , de mongyuk ha 4G nél a csík az 1-2 van akkor nincs semmi zaj , de 3-4 nél elkezd zugni hangot adni.
Mit lehetne tenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!