Számítógép hangszórójára van valami hatással a modem vagy router?
Létezik, hogy youtubos zenéket azért hallok újabban akadozottan, majdhogynem recsegősen, mert túl közel tettem a hangszóróhoz a modemet és rajta a routert?
(Nem az a fajta szakadozás ez, mint amikor lassú a net és lassan töltődik le. Az másmilyen...)
Mostanra megbizonyosodtam, hogy nem a router zavarja. Tényleg a gépben lehet valami, ahogy az utolsó írja. :-(
Bekapcsoltam a gépet és csak a netet. A youtube megy és még ezen a másik lapon a GYIK. És ahogy itt tekerek fel-le, már ez bezavar a zenébe.
Mit tegyek?
"Böngésző cache, előzmények törlése, rendszertakarítás, feleseleges, erőforrás foglaló programok bezárása."
Felesleges programok nincsenek nyitva, előzményeket időnként szoktam törölni.
De mi az a böngésző cache, és a rendszertakarítás????
Valaki írja le légyszi, hogy hol és mit csináljak!!!
Milyen régi a gép? Ha már a lapok mozgatása belezavar a zenébe, az elég nagy gond.
C:/Windows/Temp, C:/Users(Xp:Documents and Settings)/AppData/Local/Temp mappák űrítése. Sok felesleges fájl fel tud itt halmozódni. Az előzmények törlésével elméletileg törlődik a cache is. Ideiglenes fájlok weboldalak gyorsabb betöltéséhez.
Nem szoktam külső programot ajánlani (attól, hogy én is használom) de a CCleaner is megcsinálja ezeket. Kiválaszthatod melyik programból milyen ideiglenes fájlokat akarsz törölni. A program lehetőséget biztosít registry (regitsztrációs adatbázis) karbantartására is, érdemes többször lefuttatni, ahhoz, hogy ne találjon újabb hibát.
2005-ös gép, régi. De ilyen probléma még nem adódott eddig vele.
Napokban töltöttem fel a gépre digitális fényképezőgéppel készített videókat, sok rövidet, összesen kb félórányit. És winamp-al nézegettem. Nem tudom esetleg nem-e ez volt sok a gépnek, bár nem jelzett semmit.
Megpróbálom üríteni az általad írt mappákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!