Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » USB Pendrive, Ki ért hozzá?

Béluska2016 kérdése:

USB Pendrive, Ki ért hozzá?

Figyelt kérdés

Bugyuta kérdés lesz, de szeretném ha valaki segítene megfejteni egy rejtélyt. Tudom hogy a programokat tilos másolni, ellopni, én nem is akarok semmi illegálisat tenni! De a problémám az hogy vettem, legálisan méregdrágán, 100usd egy angol nyelvtanító programot egy reptéren, a dutyfee-ben. Ez egy teljesen átlagos Kingston márkájú, 8GB-os, fémházas USB Stick, amiben minden gravírozott felirat eredetinek tűnik (összehasolítva egy magyar bolti üres pendrive-val.)

A gond, ha bedugom a gépbe és win saját mappa kezelés, vagy totál commander szerint, CSAK 1,2 Gb! Tudtommal ilyen méret nem is lehet. Ezen, 1,1 Gb foglalt 0,1 Gb szabad terület van. Semmit nem tudok a másik 6.8 Gb-ra tenni olyan mintha nem is lenne!? Ráadásul a progit lemásolni, vagy áthelyezni sem engedi, mert elkezdi csinálni, majd félúton mindig ugyan azon fájlnál kiírja hogy nem olvasható. Ami nem lehet igaz mert a progi ami az EUROTALK nevű tökéletesen megy. Másik furcsaság, hogy nem telepít semmit a gépre, mappa, ikon, exe fájl, csak akkor működik, ha pendrive folyamatosan be van dugva és onnan van indítva. Kihúzom megáll. Tehát a progi használhatatlan a pendrive nélkül, a pendrive meg semmi másra nem használható! Ennek mi az oka? Lehet rajta változtatni valami trükkel?

2016. máj. 24. 22:25
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Oké, oké, kiverem a fejemből. DE minek az a kódkártya?
2016. máj. 25. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!