Ez okozhatott nagy bajt?
Figyelt kérdés
Nos, van egy egerem ami nem működött, be volt dugva a gépbe, szét volt szedve teljesen, én hülye perig egy házi " sokkoló" val megráztam (2 elemes), nem rázhatott nagyot, nem történt semmi, aztán rájöttem hogy be volt dugva a gépbe. És amikor kihúztam és bele tettem a másik egeret, akkor nem ismerte fel, perig már 4 hetem megvolt és működött, most meg semmi. Néha működik néha nem. Ki kapcsol be kapcsol. De most már 2 -3 hónap elteltével ritkán csinálja kb 10 ből 1 x de most már nem szokta, ez okozhatót valami nagy kárt? Ezt azért kérdezem mert egy új videókártyát akarok beletenni a gépbe, és nehogy egyből tönkre menjen ahogy belerakom.2016. máj. 24. 17:08
1/4 A kérdező kommentje:
Jelenlegi videókártya működik nincs baj vele
2016. máj. 24. 17:21
2/4 anonim válasza:
Ha maga a gép működik rendesen akkor nagy gond nincs. De ekkora baromságot csinálni...
3/4 anonim válasza:
ht ha zárlatos lenne valami, gondolom már kijött volna a hiba. Ha nagyon fosol akkor új alaplap és táp, ha kemény vagy akkor nem kell. De te kemény vagy.
4/4 A kérdező kommentje:
xd
2016. máj. 24. 18:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!