PC összeszerelése?
Azt szeretném megkérdezni hogy PC összeszerelésénél mi a legveszélyesebb és legnehezebb rész.
Valamint kezdőként mire kéne figyelnem?
Először tedd be a házba a tápot, dugd be(de ne kapcsold be). Gyakran fogdosni kell, hogy ne tegyen tönkre semmit a statikus elektromosság.(nem olyan gyakran, de néha érdemes).
Egyébként úgyis szét fogod rakni meg összerakni párszor a kábel menedzsment miatt ha még nem csináltál ilyen
Hát hogy ne vágj semmit a földhöz. A processzor behelyezését szokták elrontani azzal, hogy dobálják az alkatrészeket és elhajlítják a tűket.
A többit nem lehet elrontani.
a processzorhűtő felrakása és az alaplap belerakása a házba
arra ügyelj hogy ne nagyon a szőnyegen szereld az elektrosztatikus feltőtődés miatt és hogy ne húzd túl a csavarokat és ne erőltesd ami nem megy be valahova
Minden esetre hogyha kezdö vagy akkor ne nyulj bele csak ugy a gephazba mert : -Valoszinüleg megraz az aram (Tehat figyelj hogy ne legyen aram a gepbe!)
-Tudom eleg furcsan hangzik de mielött az alaplaphoz hozza nyulsz dörzsöld a kezedet egy femhez hogy ne törtenjen az ami legtöbször törtenik amikor a pulcsidat dörzsölöd es hozza ersz egy femhe (szerintem mindenki-vel törtent ez)
-Az alaplapot ne kend össze semmivel!!!
-Ahogy mar olvastam is mas kommentekbe (NAGYON FONTOS) vigyazz a procis tü vel!
-Hidd el,nem nehez összerakni egy gepet.Föleg egy ujat nem mert ott van a kezi könyve es mindenesetre ne veszitsed el a csavarokat de ezek nagyon alapok.Ha nem vagy annyira magabiztos akkor nezz egy videot rola vagy kerdezz meg egy profit ..... remelem tudtam segiteni :)
Köszönöm szépen a gyors válaszokat.
Sokat segítettetek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!