Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Megér ez a hangkártya 3500at?...

Lord Hidan kérdése:

Megér ez a hangkártya 3500at? Hangszóró 15k-ig?

Figyelt kérdés

[link]

5.1-et akarok rákötni mivel használtan olcsóbbak mint egy új 2.1

Nem kell hogy nagy cucc legyen alaplapi 5.1 is jó lenne nekem csak sajnos nincs az alaplapomon (asrock b85 pro4) Jó lenne ez vagy elég olcsóbb is? Nem akarok csodát művelni vele tényleg csak egy alaplapi szintű kéne:D

Esetleg jó 2.1-es hangszórót még tudtok linkelni? 15ezer lenne a keretem rá. Én egy logitec z333-at néztem ki ha esetleg nem lenne jó a hangkártya

Köszi :)

2016. máj. 22. 17:42
 1/4 anonim ***** válasza:

Elsőnek is azt mond meg milyen hangfalad van, hogy 5.1 tényleg kell-e.

Ha meg fejhallgatód van akkor szintén, milyen típus?

A harmadik, hogy nézd meg, hogy az adott OP-hoz amit használsz van-e driver az adott hangkártyához.

Harmadjára pedig én 15-ért 2.1-ből:

-Genius SW-G 1250-et vagy SW-G 2000-et ajánlanék (~14-18 között mozognak)

2.0-ból:

-Genius SP-HF1800A (~16 körül mozog)

Kicsit olcsóbban:

-Genius SP-HF1250X (használtan 6-8 körül már találni, újonnan már nincs)

-Genius SP-HF1255A (használtan 6-8 körül szintén, újonnan szintén nincs)

2016. máj. 22. 18:40
 2/4 A kérdező kommentje:

Most jelenleg egy Genius SP-HF360X-em van de ez már hol szól hol nem csati is volt már cserélve 3x

Logitech X-530-ra cserélném ha-n van egy 9500ért ennyit gondolom megér

Megnéztem a drivert van rá win 10et használok [link]

Fejhallgatóm nem valami nagy cucc egy 2 ezres valami de játékra nekem megfelel nem játszok cs:go vagy hasonló multis játékkal hogy nagyon érdekeljen de szeretem bömböltetni a rock zenét hangosan és most hogy ez kezd elromlani kicsit jobbat akarok :)

2016. máj. 22. 19:07
 3/4 anonim ***** válasza:

Itt a bökkenő, névről már beugrott (Xonar DG), hogy ez Win10 alatt nem jó, rengeteg helyen olvastam róla, mert én is ilyesmit néztem ki elsőnek, de a mai napig nem javították ki a Win10-es driverben a problémát, miszerint csak a mikrofon bemenet működik, semmi más.

Viszont azt mondom ezen információk alapján, hogy amiket írtam azok között nézelődj, és egy jó 2.1 vagy 2.0-ás szettet vegyél, ilyen árkategóriában még nem létfontosságú a hangkártya, na meg ha oda jutsz, hogy majd kell akkor ígyis-úgyis cseréled a hangfalat akkor a most vásárolt meg finanszírozni fogja a jövőbeli hangkártyát.

Hogy két hangfalról véleményt is olvass itt az enyém első körben:

"Az 1250-et havernál tudtam meghallgatni, nagyon jól szól, amennyiért veszed annyit is ad.

Viszont meg vannak a határai, max basszuson hamar kezd torzítani, kevésbé lesz tiszta a hangzása magas hangerőn, de ettől eltekintve egy tényleg jó hangfal szett.

A 3000-et pedig éppen nyúzom ebben a pillanatban is.

Na most tudni illik, hogy mivel az 1250 egy 5'-os mélynyomóval rendelkezik, így a dobozt is kisebbre tervezték, ellenben a 3000 egy 6,5'-os mélynyomót kapott amihez nagyobb ház kellett neki és mellette hosszabbra is építették.

Továbbá max basszuson tovább bírod tekerni mielőtt elkezdene torzítani, viszont a kicsivel nagyobb reflex lyuk miatt lehet hallani ahogy a levegőt tolja kifele, de ezt lehet orvosolni ha jó helyet találsz neki. (nekem pl az asztalba van berakva a kicsike mert akkor a legjobb a hangzása, és ezzel a pozícióval sikerül úgy meghajtani, hogy torzítás előtt tüdőremegtető legyen belőle)

A középhangsugárzókkal úgy vagyok, hogy szívesen félretenném őket egyenlőre és visszatenném a parafa dobozos 2.1 hangszóróit, de azok nem arra lettek tervezve amit ennek az erősítője kiad, ezzel azt akarom mondani, hogy hallani rajtuk, hogy műanyag dobozban vannak.

De nekem ez nem baj, ha lejár a garija akkor majd szétpattintom a dobozt és kap egy szép fa házat.

Viszont azt mondom, hogy nem éreznél sok különbséget, szóval amíg működik hagyd az 1250-et, had érje meg a nyugdíjas kort, majd akkor veszel újat, és jobbat még a 3000-nél is."

Igaz nem az SW-G 2000-ről van szó benne hanem a nagyobbikról a 3000-ről de ismereteim és olvasás útján az 1250 öreg, utána jött a 3000 ötlete, de a kettő közé kellett valami így a 2000 egy gyengített 3000-es, a 3500 meg.... még azt sem érdemli meg, hogy rosszat mondjak róla nem hogy jót....

2016. máj. 22. 20:46
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a részletes választ :)
2016. máj. 22. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!