Microsoft Toolkit használata biztonságos?
Hello.
A kérdésem az lenne hogy ugyebár felraktam a windows-t és a Microsoft Toolkit programmal aktiváltam, amivel nem is volt gond. Viszont amiatt aggódom hogy a programmal nem e jött le valami vírus esetleg. Mediafire-ről szedtem le, egy tutorial videó leírásából. Lefuttattam már egy jó pár viruskeresőt (Avast (registrált változat)Eset smart security(szinten licens-es) Spybot-ot is, meg avg-t is), egyik sem jelzett vírust a rendszerben. Ennek ellenére elképzelhető hogy valami keylogger vagy másfajta wírus feltelepült mikor aktiváltam a windows-t ? Csakmert mediafire-ről szedtem ?
UI.: bocsánat hogy igyen hosszan írtam le. Köszönöm hogy elolvastad, és köszönöm a válaszokat előre is. :)
(jah azt elfelejtettem Win10-ről van szó.)
elképzelhető
igen
eredeti letöltőhelye a mydigitallife
Igen.
Windows aktiválására viszont a DAZ loadert ajánlanám. Az eredeti linket a dirtywindows oldalon találod.
a daz loader is a mdl-on van fent :D
win10-el nem megy
DAZ-zal a Vista és a 7-et lehet aktiválni.
Windows 8/8.1/10-en nem működik a DAZ, ezekre a Microsoft Toolkit van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!