Processzor + vga kérdés?
Üdv!
Nagy vonalakban erről a gépről beszélünk:
Intel Core i5 2400 (sima, nem K)
8 giga ram
Gigabyte AMD 7950 3gb gddr5 (windforce 3 verzió)
Véleményem szerint ez még egy relatíve jó gép, kis kompromisszumokkal vinnie kéne majdnem mindent 1080p-be.
Ennek ellenére a játékok nagy része kezd lehangoló eredményeket mutatni, hiába állítom lejjebb a grafikai beállításokat (akár minimumra) szemmel kb. észrevehetetlen mennyiségű plusz fps-t(~5-10) kapok, illetve a spike-ok is elég nagyok szoktak lenni, ritkán kapok stabil képfrissítést. Driverek naprakészre frissítve.
Kérdés, mit kéne ezen fejleszteni?
Egyáltalán, érdemes a processzort piszkálni?
Megállja ez még a helyét a mostaniak közt?
A videókártyát mindenképp leszeretném váltani nvidiára, mert elegem van az amd lassú és semmitérő támogatásával. Nem akarok generációnyit ugrani, ugyanis már kevés időm van játékra, minimális összegből (helyi üzletnél tervezem majd beszámoltatni az alkatrészeket).
Egy Gigabyte P610A-C2 táp van benne, szóval kap bőven kakaót a gép.
Mostanában lesz egy éve, hogy újra pasztáztam és havonta szoktam sűrített levegővel végigmenni rajta, ügyelve hogy az alkatrészek közé ne fújjak be koszt.
Ha CPU limitem van, akkor valójába le kéne váltani egy erősebbre, ahol nem kap bottleneck-et a gpu-tól, nem igaz?
Rendes alatt mit értesz, milyen márkára gondolsz?
A Gigabyte kártyák és alaplapok terén elég jó szokott lenni, tápoknál miért gondolod rossznak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!