Mennyire jó hatásfokkal hűtenek a passzív (ventillátor nélküli) processzor hűtők?
szeretnék venni egyet mert idegesít a ventíllátor zaja,
Alap dolgokra van használva a gép, (film,net,zene) semmi játék vagy hasonló ami csúcsra járatná a processzort.
Van valami dolog amire figyelni kellene a hűtővel kapcsolatban ?
Ilyen processzor van a gépben
És ezt néztem ki
A táp alig halható, a vga pedig passzív hűtéses
Gyári hűtés van rajta (jó ratyi) alapból 52 fokon van a processzor és hát a venti meg maxon tutol.
Persze, elviszi a 65 wattosat, azzal semmi gond. Én csak azért kérdeztem, mert egyrészt nekem nem érne meg a dolog 17 ezret, de még 10-et sem, meg hogy nehogy kiderüljön, hogy mégse a cpu hűtő volt a ludas.
Egyébként nekem nem volt core2-őm, de elég érdekes, hogy az 52 fok fullra járatja, ráadásul azt sem gondoltam volna, hogy ennyire hangos a gyári hűtője.
Amit az első válaszban írtam amúgy nem teljesen igaz, mert nem csak tippre ez a felállás, hanem egyenként meghallgattam őket a szétszerelt gépben.
A ventis hűtő tényleg jó tipp, olcsóbb, és nem hangosabb, ha jót veszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!