Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Mennyire jó hatásfokkal...

Mennyire jó hatásfokkal hűtenek a passzív (ventillátor nélküli) processzor hűtők?

Figyelt kérdés

szeretnék venni egyet mert idegesít a ventíllátor zaja,

Alap dolgokra van használva a gép, (film,net,zene) semmi játék vagy hasonló ami csúcsra járatná a processzort.

Van valami dolog amire figyelni kellene a hűtővel kapcsolatban ?

Ilyen processzor van a gépben

[link]

És ezt néztem ki

[link]

2015. dec. 29. 19:42
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Biztos, hogy a cpu hűtő hangos? Tippre szerintem (leglábbis nálam) az a leghalkabb. Ellenben a vga és a táp a leghangosabb, pedig nem gagyi.
2015. dec. 29. 19:47
 2/4 A kérdező kommentje:

A táp alig halható, a vga pedig passzív hűtéses

Gyári hűtés van rajta (jó ratyi) alapból 52 fokon van a processzor és hát a venti meg maxon tutol.

2015. dec. 29. 19:52
 3/4 pinkpancser ***** válasza:
E8400 az 65W. Annyit a rendesebb passzívak simán el tudnak vinni (ha van hely jót beépíteni). Viszont arra a procira tehetsz akár ventis hűtőt is. pl AC Freezer 7 pro használtan kb 2000Ft és néma a ventilátora.
2015. dec. 29. 20:15
 4/4 anonim ***** válasza:

Persze, elviszi a 65 wattosat, azzal semmi gond. Én csak azért kérdeztem, mert egyrészt nekem nem érne meg a dolog 17 ezret, de még 10-et sem, meg hogy nehogy kiderüljön, hogy mégse a cpu hűtő volt a ludas.

Egyébként nekem nem volt core2-őm, de elég érdekes, hogy az 52 fok fullra járatja, ráadásul azt sem gondoltam volna, hogy ennyire hangos a gyári hűtője.

Amit az első válaszban írtam amúgy nem teljesen igaz, mert nem csak tippre ez a felállás, hanem egyenként meghallgattam őket a szétszerelt gépben.

A ventis hűtő tényleg jó tipp, olcsóbb, és nem hangosabb, ha jót veszel.

2015. dec. 29. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!