Miért van az hogy játék közben (eddig csak GTA5) elmegy a kép, mintha kihúznánk a kábelt? Más monitorral is
alaplap: Asus Z170-K
Proci: Intel i7 6700K
Videókártya:Asus geforce 970gtx strix
Táp:Corsais vs650
A legújabb videókártya driverek vannak fent, próbáltam játékot is újra rakni, de már feladtam :(
Előre is köszi
Igen azzal tisztába vagyok, legrosszabb esetbe lekell vasarolnom dehat ugyis vennem kell masikat :D.
Na holnap elviszem pc szervizbe hogy tuti az-e a baja aztan cserelem.
Köszi mégegyszer :)
tudom, de úgyis ott vennék másikat :D,
viszont talán sikerült megoldanom:
Letöltöttem a DDU-t Display Driver Uninstallt, azzal letöröltem mindent, majd leszedtem a Gefore experiencet és azzal teleptettem a drivert(amit már előtte is próbáltam), és azóta jónak tűnik, de azért nem kiabálom el
Elmegy a kép, ez nem táp, hanem vga hiba lesz. Túlmelegszik a chipset, a kártya letilt.
Hosszabb időn keresztül ez csíkozódáshoz, majd a kártya tönkremeneteléhez fog vezetni.
Nem írtad, hogy húzott lett volna a gép, tehát a valós fogyasztása a gépnek teljes terhelésen is 300 watt alatti. Ezt meg a vs szériának is lazán bírnia kell, nem olyan szörnyű az, mint ahogy felvázolják. Viszont ha húzod a procit, egy jobb tápra lesz szükséged, szó se róla.
Ha a táp okozna problémát, akkor túlterhelésnél a legnagyobb fogyasztót vagy leválasztja, de akkor nincs jel feliratot kapsz, vagy leáll az egész gép.
Ha memória, vagy cpu hiba adódna, kék halált kapnál.
Ha cpu túlmelegedés lenne, újrainduláshoz vezetne a dolog.
A játék eredeti, így itt sincs semmi rafináltság.
Így mindezek fényében a vga-t tenném emg első számú bűnösnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!