Miért van az hogy játék közben (eddig csak GTA5) elmegy a kép, mintha kihúznánk a kábelt? Más monitorral is
alaplap: Asus Z170-K
Proci: Intel i7 6700K
Videókártya:Asus geforce 970gtx strix
Táp:Corsais vs650
A legújabb videókártya driverek vannak fent, próbáltam játékot is újra rakni, de már feladtam :(
Előre is köszi
A 4. sorban írod le a választ hogy miért.
Az a táp nagyon nem ilyen gépekhez lett tervezve főleg nem tuningos gépbe. Én azt mondanám hogy nem ad elég áramot a vga-nak
De persze lehet más is ez csak tipp. Vidd át valami haverhoz akinek jobb tápja van és próbáld ki esetleg helyi pc szervízbe
Köszi a sok választ,
Eredeti a játék,
Egy hetes sincs a gép és ismerősöm rakta össze, sajna neki ugyanilyen tápja van, illetve csak rosszabbakat ismerek.
De neki hasonló gépe van és semmi baja.
Hát igen, látszik hogy nemértek hozzá,
Ha jól emlékszem 20korül volt, azért is mertem megvenni. Sanszos hogy cseréltethetem ki :(
Persze látatlanba nem biztos hogy ez a baja. Jó lenne ha egy közeli pc szervízbe eltudnád vinni ahol megnéznék egy jó táppal (Vagy nem mert sokszor mégrosszabbal nézik)
De ha nem is a baja később mindenképp cserélned kell. Na meg főleg ha tuningolni is akarsz (ha már tuningis proci + lap van benne)
Egy Corsair rmx 550w, vagy Evga supernova 550w jó választás lenne 28ezer kb az áruk. A tiéd itt el tudod adni [link] Mivel elég új és garis 15ért is elmehet max lealkudnak belőle kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!