Milyen gamer egeretek és billentyűzetetek van? Mennyire vagytok megelégedve velük és mennyibe került?
Szerintem se a dpi a fő meghatározó, engem például zavar a sok dpi bármilyen stílusú játékban. Az egér fogás legyen kényelmes, a gombjai legyenek jó minőségűek és a szenzor meg az optika is tegye a dolgát stabilan, megbízhatóan a legtöbb használt felületen.
Én jelenleg egy logitech K300 billentyűzettel és egy logitech G400 egérrel tolom már jó ideje, semmi panaszom nincs rájuk. Már mindkettő kifutott modell amikért anno 16k-t fizettem összesen.
CM Storm QuickFire Cherry MX Brown, illetve Razer Imperator.
Az egerem 6000 dpi-s, de 800-1600 kozott hasznalom. Nem vagyok teljesen megelegedve a lezeres szenzor pontossagaval, most inkabb Deathaddert vagy valami Zowie egeret vennek.
Én ezekkel játszok, igaz, egyik se gamer:
-egér: HP BR376AA
-billentyűzet: HP KU-0316.
Írj árat, hogy mennyiért vennél egeret és billentyűt. Ha most vennék, szerintem egy Asus Strix Claw és Roccat Ryos MK Glow mellett döntenék, bár inkább Cherry MX Red vagy Brown kapcsolósat akarok.
bill: valami olcso alap Genius, teszi a dolgat.
eger: Logitech Mx518, regi darab de strapabiro.
mindketto legalabb 4-5 eve megvan.
Billentyűzet: Corsair Vengeance K95 (180 dollár)
Egér: Roccat Kova Pure Performance (17 ezer ft)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!